Disco Ensemblen kitaristi Ylikoski alias Big Pharma julkaisi uuden biisin

06.11.2015 22:22 -

Disco Ensemble -yhtyeen kitaristi-biisintekijänä tunnettu Jussi Ylikoski on myös elektronisen musiikin tuottaja Big Pharma. Uusi kappale syntyi Muumi-musiikin innoittamana.

Big Pharman kolmas single Bloods Unite on Kappaleen solistina toimii muun muassa The Hearing - ja Pintandwefall -kokoonpanoista tuttu Ringa Manner

¨ Bloods Unite syntyi Muumilaakson Tarinoita -sarjan Sumio Shiratorin säveltämäntaustamusiikin innostamana. Muumien taustamusiiki on paikoin todella eeppistä kamaa ja siellä seassa on mielestäni todellisiä helmiä. Tämän biisin peruskivi muodostui oikeastaan suoraan yhden Muumeissa olleen taustamusiikkipätkän seurauksena. Kiitti Sumio, Kiitti Muumit, sanoi Ylikoski.

– Bloods Unite vaati toimiakseen myös teknisesti taitavaa, mutta ei ikään kuin liian dramaattista laulutulkintaa. Ringan laulajan kyvyt ja laulusoundi lunastavat mielestäni juuri nuo asiat. Työskententely studiossa oli hänen kanssaan iisiä ja hauskaa, hän on yksinkertaisesti vaan niin kova  laulaja. Ringa Mannerista on moneksi.

Big Pharman vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan helmikuussa 2016.

Kilpailut

Uusimmat