Tanskalainen Lukas Graham hurmaa ja lähettää terveisiä Suomeen

05.11.2015 18:15 -

Tanskalainen Lukas Graham -bändi on noussut lyhyessä ajassa kaikkien Pohjoismaiden ja Saksan Spotify-listoille ja radiosoittoon ensimmäisellä kansainvälisellä singlellään 7 Years.

Suomessa Lukas Grahamin 7 Years on kivunnut muutamassa viikossa Spotifyn kymmenen soitetuimman kappaleen joukkoon. Lisäksi kappale on noussut sekä suomalaisten radioiden 20. soitetuimmaksi kappaleeksi. Katso listoja täältä! 

Yhtye iloitsee menestyksestään Suomessa ja lähettääkin terveisiä Suomeen. Katso ne täältä!

Bändi julkaisi viimeisimmän albuminsa Blue Album Suomessa, Ruotsisssa ja Norjassa 30. lokakuuta. Blue Album julkaistiin kesäkuussa yhtyeen kotimaassa Tanskassa. Yhden päivän aikana albumia kuunneltiin Spotifyssa yli 800 000 kertaa. Lucas Graham on saavuttanut kotimaassaan Tanskassa massiivisen suosion myyden konserttiareenoita loppuun.

Lukas Graham koostuu neljästä jäsenestä: Lukas Forchhammer (laulu), Mark Falgren (rummut), Magnus Larsson (basso) ja Kasper Daugaard (koskettimet). Heidän musiikkinsa on yhdistelmä soulia, funkia, hiphopia and poppia (ghettopop). Jäsenet ovat olleet mukana bändissä aina yhteisistä kouluajoista lähtien.

Kilpailut

Uusimmat