Ville Leinonen ja Pekko Käppi nousevat Tampereen Työväen Teatterin lavalle

29.10.2015 16:54 -

TTT-Klubi tarjoilee yleisölle oman kaupungin arvostettua osaamista lauantaina 31. lokakuuta. Muusikoista kumpikin esiintyy klubilla ensimmäistä kertaa.

Ville Leinonen ja Pekko Käppi ovat Tampereen vaihtoehtoisen musiikkiskenen pidetyimpiä artisteja, ja samalla molemmat ovat jo saavuttaneet valtakunnallisen yleisön suosion omassa genressään.

Ville Leinonen teki keväällä paluun melodisen ilmaisun pariin uudella laulelmahenkisellä poplevyllään ISI. Levy sisältää kymmenen laulua elämän keskipisteistä – aamuista, illoista, lapsista, töistä, juhlista, pyykinpesusta, isyydestä, suolasta, sokerista ja kenkäpuroista. Se helisee pehmeässä ja vähäeleisessä folk-maisemassa, perheenisän ja keikkamuusikon arjessa.



Rokkaavampaan suuntaan tyyliään kehittänyt lauluntekijä Pekko Käppi taas on erikoistunut lauluperinteen "suttuisimpiin ja pölyisimpiin reunakirjoituksiin".

Käpin vimmaisista esiintymisit on päästy nauttimaan Suomen rajojen ulkopuolellakin ja uusin, neljäs albumi Sanguis Meus, Mama! on jo toista kuukautta maailmanmusiikin radiosoittoa kuvaavan World Music Chart Europe -listan kärkipaikoilla.

Esitys alkaa lauantaina klo 22.

Kilpailut

Uusimmat