Dave Lindholmilta uusi albumi: Paluu juurille

28.10.2015 19:31 -

Yli neljä vuosikymmentä vuotta suomalaisen rockmusiikin ytimessä vaikuttanut Dave Lindholm julkaisee kahden vuoden tauon jälkeen uuden albumin.

Ajaton on ajoissa julkaistaan Johanna Kustannuksen kautta 6.11. Levyn sisältöä voi lyhyesti luonnehtia sanoilla ”Dave on palannut juurilleen”.

– Valitsin monesta kymmenestä laulusta levylle nämä nimenomaiset laulut. Ajaton on ajoissa -levyn tekeminen oli helppoa ja luontevaa. Mielestäni se on erittäin tasapainoinen levy, joka oli tekemistä vaille, Dave Lindholm kertoo.

Levyn ensimmäinen singlejulkaisu Hiljaisuuden aika edustaa Daven herkkää puolta ja kappaleen lopun kitarasoolo muistuttaa, että Lindholm on edelleen yksi maamme hienoimmista kitaristeista.



Johnny Kniga julkaisee lokakuussa Lamppu Laamasen kirjoittaman kirjan Dave Lindholm – Tietenkin.

– Dave Lindholm on yksi suomen tyylitajuisimpia kitaristeja ja oivaltavimpia lyyrikoita, hän on myös vanhan liiton pelimanni, joka on kiertänyt niin isot lavat kuin baarinnurkat ja kolunnut yhtä lailla taideprojektit kuin huumoribändit. Isokynä, Pen Lee, Rock'n'roll Band, Bluesounds, Sleepy Sleepers, Otto Donner, Andy McCoy.

Ajaton on ajoissa julkaistaan sekä vinyylinä että CD.nä 6. marraskuuta 2015.

Kilpailut

Uusimmat