Kuka on Juulia? Esittelyssä uusi omaperäinen urbaani poppari

23.10.2015 16:15 -

Omaperäisellä ja henkilökohtaisella otteella musiikkia tekevä nuori lahjakas Juulia tekee rohkeaa, tarttuvaa, uutta urbaania poppia.

Ensimmäisen sinkkunsa Vakavaa juuri julkaissut Juulia kertoo aina laulaneensa, vaikka lähti opiskelemaan ihan eri alaa.

– Olen aina laulanut, mutta lähdin opiskelemaan eri alaa eri kaupunkiin. Neljän vuoden opiskeluiden jälkeen suostuin myöntämään itselleni, että haluan vain laulaa. Soitin tuottaja Jonas W. Karlsonille vuosi sitten, tavattiin ja Jonas lupasi mulle kaksi studiopäivää. Tokana päivänä syntyi biisi Jos voisin jättää sut kahdesti, ja siitä meidän yhteistyö alkoi, Juulia kertoo.

Kiehtovien soundien ja modernin tuotannon lisäksi Juulian rohkeat, henkilökohtaiset sanoitukset tekevät vaikutuksen. Juulian omaa ilmaisua tukee luontevasti löytynyt tärkeä tuotantokaksikko Jonas W. Karlsson ja Axel Ehnström.

– Kaikki biisini kertovat omasta elämästäni, haluan olla rehellinen ja kertoa vapaasti kaikesta mistä itse haluan. On jännittävää avata niin henkilökohtaisia tuotoksia uusille ihmisille. Olen pitkään pitänyt päiväkirjaa ja kirjoittanut blogia mutta en tiennyt, että osaan kirjottaa biisejä ennen kuin Jonas puristi ekan kerran musta sanoitukset ulos. Axel Ehnström auttaa mua laittamaan tarinat biisien sisään. Heistä kahdesta olen löytänyt mulle täydellisen tiimin, se on ollut tärkein asia tässä projektissa, Juulia kuvailee.

Juulian debyyttialbumi julkaistaan vuoden 2016 aikana.

Kilpailut

Uusimmat