Jenkkitähti Charlie Puth Nova Stagella: Näin Bruce Springsteenin ja luulin häntä kodittomaksi

23.10.2015 15:00 -

Hurjaan suosioon Marvin Gaye ja See You Again -hiteillään vuoden 2015 aikana noussut jenkkiläinen Charlie Puth vieraili Nova Stagella ja kertoi visiittinsä lomassa musiikkitoimittaja Samuli Väänäselle hämmentävästä kohtaamisestaan Bruce Springsteenin kanssa.

23-vuotias Charlie Puth on kotoisin New Jerseystä ja asuu samassa naapurustossa melkoisten rock-legendojen kanssa. Puthin naapureihin kun kuuluvat Jon Bon Jovi ja Bruce Springsteen. Laulaja kertoi Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäselle hämmentävästä kohtaamisestaan Springsteenin kanssa.

– Näen Brucea usein naapurustossani, hän ajelee usein talomme lähistöllä moottoripyörällään. Tosin henkilökohtaisesti olen tavannut hänet ainoastaan kerran.

– Olin tuolloin 11-vuotias ja Brucella oli tulossa keikka Giants-stadionilla. Aina kun hänellä on tulossa kiertue tai tärkeä konsertti, hän kuntoilee hulluna. No huomasin sitten huoneeni ikkunasta, että äitini juttelee ulkona jonkun miehen kanssa, joka oli pukeutunut paksuun haalariin ja ihmettelin vähän, miksi hänellä oli yllään sellaiset vaatteet, vaikka oli kuuma päivä. Menin sitten heidän luokseen ja kysyin äidiltäni, kuka tuo koditon mies oli. Koska olin 11-vuotias, katsoin vain, että hän näyttää vähän laitapuolen kulkijalta, sillä hän oli pukeutunut niin oudosti. Äitini sanoi sitten, että ”Charlie, hän ei ole koditon mies, hän on Bruce Springsteen, kuuluisa muusikko”, Puth muistelee.

Wiz Khalifan kanssa esitetty See You Again ja Puthin oma soolosingle Marvin Gaye ovat kuluneen vuoden isoimpia maailmanlaajuisia hittejä, jotka ovat tehneet Puthista nopeasti ison tähden. Mies kertoo, että julkisuuden myötä monilla ihmisillä on vääriä mielikuvia siitä, millaista tunnetun artistin elämä on.

– Monet ihmiset luulevat, että nyt kun olen saanut suosiota kaikki on yhtäkkiä tosi helppoa minulle. Että saan ilmaisia vaatteita ja voin mennä hienoihin ravintoloihin omista sisäänkäynneistä. Vaan se ei ole kuitenkaan totta, eikä elämäni ole sellaista. Suosion myötä olen myös joutunut luopumaan monista jutuista. En voi mennä enää joihinkin paikkoihin, missä aiemmin tykkäsin käydä, sillä en voi olla siellä rauhassa. Minua ei kyllä todellakaan haittaa, jos fanit tulevat juttelemaan minulle, mutta usein kohtaan ihmisiä, jotka haluavat saada huomioni ainoastaan siitä syystä, että olen julkisuuden henkilö. Se on vaivaannuttavaa ja vie myös huomiota pois tärkeimmästä asiasta, eli musiikista.

(Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat