TÄNÄÄN KELLO 11 NOVA STAGELLA: Huippusuosittu Charlie Puth: ”Let's Marvin Gaye and get it on”

23.10.2015 08:30 -

Nova Stage tarjoilee tänään huippusuositun yhdysvaltalaisen Charlie Puthin livevedon.

23-vuotias Charlie Puth ei ole vielä ehtinyt julkaista ensimmäistä kokopitkää albumiaan, mutta on jo vastuussa kahdesta kuluneen vuoden suurimmasta maailmanlaajuisesta hitistä. Wiz Khalifan kanssa esitetty See You Again on noussut listaykköseksi 38 maassa ja kerännyt reilusti yli 100 miljoonaa Spotify-kuuntelua. Puthin oma soolosinkku, Marvin Gaye on myös noussut globaaliksi megahitiksi.

Charlie Puthin Nova Stage -keikan kuulet Novan taajuudelta tänään perjantaina 23.10. kello 11 ja uusinnan illalla kello 19 jälkeen. Myös videotaltiointia keikasta luvassa tämän päivän aikana.

Nova Stage

Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen isännöimä Nova Stage on Radio Novan muutama vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut lähes 200 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta keräten YouTubessa yli 10 miljoonaa näyttöä.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat