Voi Kariniemen kananpojat sentään! Onko joku näistä hirvityksistä Suomen rumin tatuointi?

16.10.2015 14:01 -

Tatuointistudio M`Ink järjestää Facebookissa leikkimielisen kilpailun, jossa haussa on Suomen rumin tatuointi. Sivustolle on ladattu toinen toistaan kamalampia tatuointeja, jotka olisivat korjausta vailla. 

Lehmolla sijaitseva Tatuointistudio M`Inkin Suomen rumin tatuointi -valokuvakilpailusta on tullut melkoinen somehitti, josta on syntynyt jo pientä kohuakin keltaisen lehdistön mukaan. Kilpailuun on osallistuttu sadoilla kuvilla, joista olemme poimineet muutaman pahimman esimerkin.

Jimmy Huhtalan tatuointi ylitti uutiskynnyksen Ilta-Sanomissa. Helluntaiseurakunnan pastorina nykyisin työskentelevä mies otti vatsaansa tatuoinnin noin 15 vuotta sitten.

– Olin kaverin mukana, joka otti itselleen tatuoinnin. Siinä yhteydessä tatuoija kertoi suunnitelleensa kuvan, jonka hän tekisi ilmaiseksi heti, kun löytyisi joku isomahainen ja tarpeeksi typerä mies, joka sen antaisi itseensä piirtää, Huhtala kertoo.

Nykyisin miehen työnkuvaan kuuluu muun muassa lasten kesäleireillä toimiminen, mutta ymmärrettävästi syistä saunominen ja uiminen on jäänyt väliin. Kuvasta on tykätty lähes 20 000 kertaa. (Koko tarina täällä!)

Jyri Kake Kantri Kaukometsän ihoa taas koristaa Anneli Auer. (Kuva Facebookissa)

­– Tuollainen kuningasidea tuli humalassa, Kaukometsä kommentoi.

Kelloygs Prosties -teksti taas on Andreas Frondénin Thaimaan tuliainen. (Kuva Facebookissa)

Kaksi salamaa taas on yksi Riina Luttisen miehen ylpeyden aiheista. (Kuva: Facebookissa)

Hanna Tissarilla taas on silmät selässäänkin. Kirjaimellisesti. (Kuva Facebookissa

–Sanoin ex-äijälle, että tatuoi pienet sievät silmät selkääni.

Maiju Suominen osallistui kuvaan mykistävällä kuvalla. (Kuva Facebookissa)

Kuvia katsellessa mieleen juolahtaa sama ajatus kuin eräälle kommentoijalle.

­– Tästä kilpailusta oppii sen että: ÄLÄ V***U hommaa tatuointikonetta, taikka mene jatkoille, missä kyseinen vekotin on.

Kilpailu on käynnissä vuoden loppuun saakka. Skabassa eniten tykkäyksiä kerännyt palkitaan (onneksi) 200 euron lahjakortilla peitekuvaa varten. 

Pääkuva: Maiju Suominen

(Nova, Facebook)

Kilpailut

Uusimmat