Naamion taakse piiloutunut uutuusartisti onkin Cheekin, JVG:n ja Snoop Dogin tuottajana toiminut tekijä

12.10.2015 19:24 -

Keko Salata -nimisen naamioartistin henkilöllisyys selvisi. 

Naamion taakse kätkeytyneen artistinimen Keko Salata henkilöllisyys paljastuu uuden sinkun myötä – hän on kotimaisen urbaanin musiikin moniosaaja tuottaja ja biisintekijä Sakke Aalto.

Tiistaina 13.10. julkaistava Melkein kuollut on yhdistelmä klassista iskelmää, modernia tanssimusiikkia ja suurta elokuvallista draamaa. Sanoituksesta vastaa Sakke Aalto yhdessä Saara Törmän kanssa.

– Kappaleen alkuperäinen idea pohjautuu muistoihin yksinäisyyden tunteesta ja siitä ettei ikinä kokenut kuuluvansa täysin muiden joukkoon. Jollain tavalla koki itsensä näkymättömäksi kanssaihmisten joukossa, kertoo Sakke Aalto uudesta sinkusta.

Projekti Keko Salata kuvaa elämän synkkiä fiiliksiä teatraalisesti sijoittuen karuun lähiömaisemaan. Suru ja ahdistus sekä myös vapauden ja uuden alun mullistavat tunteet ovat olleet biisien rakennusaineina. Tulevan levyn sisältö kokoaa Keko Salatan biisit yhdeksi kiinteäksi kokonaisuudeksi, jonka jokaisella kappaleella on oma tarinansa ja maailmansa. Artisti Keko Salata käyttää naamiota mikä anonyymiydessään tuntuu ainoalta oikealta tavalta toteuttaa projekti - antaa musiikin puhua puolestaan.

Tulevan kokonaisuuden ensimmäinen sinkku oli toukokuussa julkaistu sinkku Vapaa. Keko Salata –albumi on Sakke Aallon ensimmäinen levy laulajana. Aiemmin hän on tullut tutuksi toimiessaan tuottajana muille artisteille kuten Elastiselle, Cheekille, JVG:lle ja Auroralle. Hän on myös tuottanut kappaleen You're gonna luv me jenkkiräppäri Snoop Doggille. 

Kilpailut

Uusimmat