Pian odotus on ohi: Janet Jacksonilta levyllinen uutta musiikkia

25.09.2015 16:15 -

Janet Jackson julkaisee ensi viikon perjantaina uuden albumin seitsemän vuoden tauon jälkeen. Unbreakable-levyllä on mukana myös hyvä ystävä Missy Elliott. Kuuntele uusi biisi!

Janet on julkaissut jo toisen singlen tulevalta levyltään Missy Elliotin kanssa tehty kappale kantaa nimeä Burnitup!.

– Janetin kanssa työskentely on uskomatonta, hehkuttaa Elliott. – Vaikka olemme hyviä ystäviä ja olemme olleet sellaisia jo kauan, olen hänen suuri faninsa. Joskus joudun nipistämän itseäni, kun hän soittaa tai tekstaa minulle. Onhan hän itse Janet Jackson!

– On aina upeaa työskennellä ystävien kanssa ja Missy on rakas ystävä. Oli vain luonnollista meille kahdelle levyttää yhdessä. Meillä oli hauskaa työskennellessämme ja toivottavasti tekin nautitte lopputuloksesta, kertoi puolestaan Janet Jackson.

Unbreakable-albumilta saatiin kesällä esimakua singlellä No Sleep. Single on edelleen jo viidettä viikkoa putkeen Billboardin Adult R&B -listan sijalla yksi.

Monilahjakkuus Janet Jackson on palkittu lukuisilla eli palkinnoilla, kuten kuudella Grammy –patsaalla, kahdella Emmy-palkinnolla ja Golden Globe-palkinnolla. Tähän mennessä hän on myynyt 160 miljoonaa albumia.

Kilpailut

Uusimmat