Lapsenlapsi kuvasi koskettavan hetken: 92-vuotias isoisä lauloi saattohoidossa olevalle vaimolleen

23.09.2015 18:06 -

Erin Solarin isovanhemmat Laura ja Howard ovat olleet yhdessä kunnioitettavat 73 vuotta. Kun 93-vuotias Laura makasi sairaalassa, lauloi Howard tälle heidän kappaleensa. 

– Onnistuin saamaan videolle tämän sydämen sulattavan hetken, kun isoäitini elää viimeisiä päiviään. Isoisäni Howard laulaa vaimolleen samaa lohduttavaa laulua, jota he kuuntelivat kun isoisäni lähti sotimaan toiseen maailmansotaan, Erin Solari kirjoittaa.

Kaksikolla oli tapana laulaa You’ll Never Know -nimistä kappaletta perhejuhlissa yhdessä.

–Nyt isoäiti on liian heikko laulamaan mukana, mutta hän kuitenkin lausuu sanoja mukana, Solari jatkaa.

Ennen kuvaamisen alkamista, näkönsä menettänyt isoäiti oli pyytänyt saada koskea miestään. Pyörätuolilla kulkeva Howard siirtyi sängyn viereen ja hänen toinen lapsenlapsi auttoi tätä pystyyn laulun ajaksi. Koko laulun ajan Howard hyväilee vaimonsa kasvoja.

Solari kertoo, että videon kuvaamisen jälkeen isoäidin vointi koheni. Video ladattiin Facebookiin 12. syyskuuta ja Lauralle oltiin povattu viikon elinaikaa. Hän kuitenkin kuntoutui tarpeeksi päästäkseen viettämään viimeisiä päiviään kotiin. Hän oli vielä perheensä kanssa 20. syyskuuta, jolloin video ladattiin YouTubeen. 

Kuva: Shutterstock

(Nova, YouTube)

Kilpailut

Uusimmat