Pieni leukemiapotilas sulatti rakennusmiesten sydämet: Liikuttava ele eristyksiin joutuneelle tytölle

21.09.2015 18:07 -

Leukemiaa vastaan taisteleva yhdysvaltalainen Vivian sai terveisiä sairaalan vieressä työskenteleviltä rakennusmiehiltä. 

2,5-vuotias Vivian Keith taistelee missourilaisessa lastensairaalassa akuuttia lymfaattista leukemiaa vastaan. Eristyksissä pitkiä aikoja viettäneen tytön ainoa kosketus ulkomaailmaan on ollut ikkunasta katselu. Vivianin ja tämän äidin tapana olikin vilkuttaa sairaalan ulkopuolella työskenteleville rakennusmiehille, jotka eräänä päivänä yllättivät äidin ja tyttären. Rakennuspalkkeihin oli kirjoitettu isolla ”parane pian”.

– Sairauden vuoksi Vivian joutui olemaan pitkiä aikoja erityksissä ja vierailijat pääsivät sisään vain maskeissa ja suoja-asusteissa. Sen vuoksi Vivian katseli paljon ikkunasta ulos, tämän äiti Ginger Keith selittää USA Todaylle.

Pieni vilkuttava tyttö sulatti rakennusmiesten sydämet ja Travis Barnes ja Greg Combs päättivät ilahduttaa tätä. He kirjoittivat rakennuspalkkiin ”Get well soon” ja seuraavan kerran, kun he huomasivat Vivianin ikkunassa, osoittivat he tekstiä.

– Ajattelin omia lapsiani ja sitä, miten arvokasta elämä on, kyyneleitään nieleskelevä Combs kertoo.

Perhe ja työntekijät myös tapasivat toisensa, kun Vivianin ei tarvinnut enää olla eristyksissä.

Kuva: Shutterstock

(Nova, USA Today)

Kilpailut

Uusimmat