Call Me Maybe -hitistä tunnettu Carly Rae Jepsen julkaisi uuden albumin – kehutaan jo vuoden parhaaksi

18.09.2015 19:10 -

Vuoden 2012 kovimmasta hitistä vastannut laulajatar on julkaissut tänään 18.9. uuden pitkäsoittonsa, jota kriitikot ovat jo ylistäneet vuodeen parhaaksi pop-levyksi. 

29-vuotias kanadalainen laulaja ja lauluntekijä Carly Rae Jepsen tuli tunnetuksi vuonna 2012 jättihitillään Call Me Maybe. Suuren läpimurtohitin jälkeen Carly Rae Jepsen on näyttelyt muun muassa Broadway-musikaalissa Cinderella ja unelmoinut uudesta albumista kirjoittaen kolmen vuoden ajan uusia kypsempiä kappaleita. 

Hänen kolmas albuminsa Emotion julkaistaan Suomessa tänään 18. syyskuuta. Levyn ensimmäinen single oli I Really Like You ja toinen single on nimeltään Run Away With Me

Albumin kappaleet ovat saaneet vaikutteita 80-luvun musiikkityylistä. Kokonaisuuden on sanottu muistuttavan paljon tyylillisesti uutta The Weekndia tai Haimia. Carly Rae on työstänyt Emotion-albumiaan yhdessä samojen tuottajien kanssa kuin Taylor Swift ja One Direction.
Albumia on ylistetty maailmalla vuoden parhaaksi pop-albumiksi. Carly Raen takana pyörii tunnettu manageri Scooter Braun

 

Kilpailut

Uusimmat