Elina Kottonen Voitolla yöhön -ohjelmasta: En ole todellakaan fyysisesti vahva

18.09.2015 16:07 -

Novan juontajana tunnettu Elina Kottonen on yksi Voitolla yöhön -ohjelman kisaajista. Juontaja ja kuusi muuta julkisuuden henkilöä lähtevät haastamaan itseään opettelemalla haastavia lajeja vain viikon harjoittelulla.

Elina Kottonen myöntää, ettei osaa tehdä edes kuperkeikkaa saati seistä käsillään. Nyt juontaja on lupautunut mukaan sunnuntaina 20.9. alkavaan Voitolla yöhön -ohjelmaan, jossa seitsemän julkisuuden henkilöä ottaa joka viikko vastaan uuden haasteen. Tavoitteena on todistaa, että vain viikon harjoittelulla kaikki on mahdollista.

– Olen ihan raukka ja ressukka. En todellakaan ole mikään fyysisesti vahva, niin tämä on aika outoa.

– Temput eivät vielä ensimmäisessä lähetyksessä ala. Vielä nukun siis yöni tosi hyvin. Vielä ei jännitä. Sunnuntaina selviää enemmän, Elina Kottonen kertoo. 

Elina Kottonen on katsonut Voitolla yöhön -formaattiin perustuvia ulkomaisia ohjelmia ja todennut, ettei ole nähnyt yhtäkään temppua, joka olisi mahdollista oppia viikossa.

– Siellä oli esimerkiksi ilma-akrobatiaa tai tankotanssia, jotka ovat jo fyysisesti todella vaikeita. Sitten on steppiä ja skeittailua! Jossain kuvissa poseerasin moottorisahan kanssa, että lähdetään siitä, Kottonen nauraa.

Voitolla yöhön sunnuntaisin 20.9.2015 alkaen kello 19.30. Tähdet kilpailevat erilaisissa taitoa ja lahjakkuutta vaativissa tehtävissä. Heidän valmentajinaan toimivat eri lajien huippuammattilaiset. Kymmenen suoran lähetyksen aikana kilpailijat saavat joka viikko uudet, vaativat haasteet, joita he treenaavat viikon ajan yhdessä valmentajiensa kanssa. Haastetehtävät voivat olla kaikkea vaativista sirkustempuista vesibalettiin tai tulitempuista suuriin illuusionumeroihin, joten kilpailijat joutuvat varmasti epämukavuusalueelleen.

Kilpailut

Uusimmat