Onnellinen voittaja lähtee Rajaton-yhtyeen keikalle Washingtoniin: Ei ole todellista!

16.09.2015 12:40 -

Mari Johansson osallistui tuhansien muiden tavoin Novan nettisivuilla kilpailuun, josta oli mahdollista voittaa keikkamatka Washingtoniin katsomaan Rajaton-yhtyettä.

Mari Johansson vastasi oikein Novan netissä olleeseen kilpailukysymykseen ja lähtee Washingtoniin 26.9.2015. Palkinto sisältää edestakaiset matkat Washingtoniin, hotellin ja Rajaton-yhtyeen konsertin kahdelle hengelle. Kilpailuun osallistui yli 4000 henkeä.

Mari kertoi Novan Elina Kottosen hänelle soittaessa, että on kuunnellut paljonkin Rajaton-yhtyeen musiikkia. Mari ei voinut uskoa korviaan, kun Elina kertoi hänen voittaneen matkan.

– Enkä ole! Ei voi olla. Herran jestas! Nyt mun täytyy istua alas, Mari ilakoi.

Rajaton on nimensä mukainen kokoonpano sekä musiikillisen taustansa että ohjelmistonsa puolesta. Kuusijäseninen a cappella -lauluyhtye on esiintynyt ympäri maailmaa niin konserttisaleissa, jazzfestivaaleilla kuin kirkoissakin ja laulanut kaikkea hengellisestä musiikista jazziin ja poppiin.

Helsingissä vuonna 1997 perustettuun lauluyhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela (sopraano), Virpi Moskari (sopraano), Soila Sariola (altto), Hannu Lepola (tenori), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso). Jäsenten musiikilliset taustat vaihtelevat klassisesta musiikista kansanmusiikkiin, iskelmään ja rockiin.

Kilpailut

Uusimmat