Marvin Gayesta laulava Charlie Puth vierailulle Suomeen

14.09.2015 13:41 -

Tämän vuoden jättimenestys on yhdysvaltalainen Charlie Puth. Hän saapuu vierailulle Suomeen kuun loppupuolella. Tähti julkaisee debyyttialbuminsa loppuvuodesta. 

24-vuotias jenkkiartisti Charlie Puth on tehnyt tänä vuonna kansainvälisen läpimurtonsa. Charlie Puth on ääni Furious 7 –sound trackilla kuultavalla Wiz Khalifan See You Again –kappaleella ja ollut lisäksi kirjoittamassa hittikappaletta.

See You Again on komeillut 93 maan iTunes –ykkösenä. Myös Suomessa kappale on dominoinut singlelistaa monta viikkoa ja ollut näin yksi kuluvan vuoden suurimmista hiteistä myös Suomessa. Biisi on ylittänyt reippaasti platinalevyrajan. Lisäksi kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli miljardi kertaa.   

Nyt myös Charlie Puthin tulevaa sooloalbumia ennakoiva ensimmäinen soolosingle Marvin Gaye on noussut brittilistan sekä radiosoittolistojen kärkeen. Biisillä vierailee Puthin hyvä ystävä, jenkkiartisti Meghan Trainor. Kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo yli 60 miljoonaa kertaa. 

Charlie Puth tulee promovierailulle Suomeen 24. syyskuuta. Samalla Puth nähdään mahdollisesti myös Nova Stagella. 

Kilpailut

Uusimmat