Miljoonia levyjä myynyt Seal on palannut – uusi kappale saa radioensisoittonsa Novassa

14.09.2015 10:30 -

Brittisolisti Seal julkaisee uuden albumin lokakuussa. Uusi single Every Time I’m With You on kuultavissa ensimmäisenä Novan taajuudelta tänään 14. syyskuuta. 

Radioensisoittonsa Novassa saava Sealin uusi Every Time I’m With You -single löytyy menestyneen brittilaulajan tulevalta Seal 7 -albumilta. Kappale kuullaan tänään kello 15 jälkeen Novan taajuudella, kun Samuli Väänänen soittaa kappaleen Retro-ohjelmassaan.

Uusi levy kertoo Sealin mukaan puhtaasti rakkaudesta sen monissa muodoissa.

– Yritin vangita levylle kaikki rakkauden ihanat ja erilaiset puolet. Oli kyse sitten vihasta, hyväksynnästä, autuaista tunteista, surusta, riemusta tai piittaamattomuudesta. Kyse on rakkauden tunteista ja siitä, mitä ne saavat meissä aikaan. Kyse on siitä käsittämättömästä onnesta, katumuksesta ja kaikista niistä hulluista asioista, joita rakkaus saa meidät tekemään, Seal kertoo.

Levyn tuottaja on toiminut Sealin pitkäaikainen yhteistyökumppani Trevor Horn. Miesten välinen yhteistyö alkoi jo Sealin debyyttialbumilla, joka myi aikoinaan platinaa.

– Emme edes puhuneet juurikaan musiikista, kun olimme studiossa. Puhuimme lähinnä elämästä ja meidän vuosia jatkuneesta yhteisestä taipaleesta. Hän ymmärtää minua ja osaa antaa minun kertoa tarinani levyllä.

Tähän mennessä Sealin albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta. Tähden tunnetuin hitti on Kiss From A Rose

Kilpailut

Uusimmat