Kodittoman vanhuksen uskomaton tarina: Näin Facebook mullisti 77-vuotiaan runoilijan elämän

13.09.2015 08:05 -

Toivo on painavin taakka, mitä mies voi kantaa, kuvailee 77-vuotias brasilialainen Raimundo Arruda Sobrinho elämäänsä. Hänen elämä mullistui, kun eräs nainen löysi tuolloin kodittoman runoilijan ja julkaisi hänen kirjoituksiaan Facebookissa. 

Brasilialainen runoilija ja filosofi Raimundo Arruda Sobrinho kirjoitti runojaan ja novellejaan yli 35 vuoden ajan asuessaan kadulla. Shalla Monteiro kulki Raimundon ohi päivittäin ja huomasi, että tällä kodittomalla miehellä on aina kynä ja paperia käsissään. Shalla tutustui mieheen, joka jakoi runojaan Shallalle. Shalla halusi jakaa kauniit runot maailmalle ja perusti niille oman Facebook-sivun.

Sivulle tuli yli 100 000 tykkäystä ja miehestä tuli nopeasti kuuluisa.
Tieto Raimundosta levisi ja yhtenä päivänä hänen kauan kadoksissa ollut veljensä tunnisti Raimundon uutisista. Veli ei tiennyt Raimundon elävän kadulla ja pyysikin tätä muuttamaan luokseen. Raimundo otti tarjouksen vastaan ja elää nyt hyvin erilaista elämää. Raimundon kohtalo osoittaa, että vaikka toivo on painava taakka, ei sitä koskaan kannata menettää. 

Shalla myös teki miehestä dokumentin nimeltään The Conditioned.

 

//

Posted by Raimundo Arruda Sobrinho on 28. heinäkuuta 2015  Raimundon kunniaksi maalattiin myös muuri.

//

Belíssima homenagem do artista Eduardo Kobra Kobra Kobra ao nosso querido poeta e mestre Raimundo Arruda Sobrinho. Tive...

Posted by Raimundo Arruda Sobrinho on 24. heinäkuuta 2015

Kuva: Shutterstock

(Nova, Faith Tap)

Kilpailut

Uusimmat