Von Hertzen Brothers kilpailee Vuoden levy -tittelistä AC/DC:tä ja Iron Maidenia vastaan

11.09.2015 19:10 -

Von Hertzen Brothers julkaisi perjantaina 11. syyskuuta uuden sinkun Sunday Child. Von Hertzen Brothersin uusi albumi New Day Rising on ehdolla Vuoden albumiksi Classic Rock Magazinen Roll of Honour -äänestyksessä. 

Von Hertzen Brothers esiintyi Englannissa vastikään 2. ja 4. syyskuuta. Yhtyeen menestys on huomioitu arvostetun Classic Rock Magazinen vuosittaisessa äänestyksessä Vuoden albumi -kategoriassa, jossa New Day Rising uutuus on ehdolla kovassa seurassa muiden muassa AC/DC:n, Iron Maidenin ja Faith No Moren kanssa. 

Äänestykseen pääset tästä!

New Day Rising –albumilta julkaistiinn perjantaina 11. syyskuuta uusi sinkku Sunday Child. Sunday Child-kappale on saanut uuden masteroinnin ja siitä on tehty sopiva radioversio. Kappaleeseen julkaistaan myös video 25.syyskuuta. Video on kuvattu Porvoon ulkosaaristossa.

– Olimme kesän lopulla Söderskärin majakkasaarella esiintymässä Veikkauksen kanssa järjestetyn kilpailun kautta valitulle, pienelle eksklusiiviselle yleisölle. Koska karu ja avara ulkosaaristomiljöö myös sopi täydellisesti uuden singlemme tunnelmaan ja 150-vuotias majakka tekstin tematiikkaan, käytimme tilaisuuden hyväksi ja taltioimme kuvausryhmän kanssa tämän taianomaisen elokuisen "elämysmatkan". Musiikkivideo onkin kuin kuvallinen päiväkirja tästä ainutkertaisesta kohtaamisesta avomeren äärellä, bändi kertoo. 

Marraskuussa Von Hertzen Brothers suuntaa Ruotsin ja Tanskan kautta ensimmäiselle omalle Saksan-kiertueelleen.

Kilpailut

Uusimmat