Courtney Love julkaisi perhekuvia Kurt Cobainin kanssa — murhasyytöksiä ja vihaa

26.08.2015 13:31 -

”Murhaaja”, ”turpa kiinni”, ”rakastan Kurtia, vihaan sinua”. Courtney Love julkaisi perhekuvia, joissa oli Kurt Cobainin ja heidän tyttärensä Frances Bean Cobainin kanssa ja sai niskaansa salaliittoteorioiden vyöryn.

The Hole -yhtyeen laulaja Courteny Love muisteli vuonna 1994 kuollutta aviomiestään Kurt Cobainia Instagramissa lauantaina 22.8.

Kurt Cobain kuoli itseaiheutettuun ampumahaavaan päässään kotonaan Seattlessa 27-vuotiaana.

Moni fani ei usko Cobainin tehneen itsemurhaa, vaan pitää Lovea syyllisenä miehen kuolemaan.

Love oli kirjoittanut julkaisemansa perhekuvan viereen tekstin, jossa luki: ”Tämä tekee minut niin surulliseksi. Vauvamme on kasvanut isoksi. Jeesus, Kurt, katso hänen kasvojaan, mitä ihmettä sinä oikein ajattelit…!?!? Luoja miten kaipaan sinua, me kaikki kaipaamme sinua.”

Loven julkaisemat kuvat ovat käynnistäneet vihan ja syytösten tulvan hänen sivulleen. Tuhansien kommenttien joukossa oli esimerkiksi tällaista rajua palautetta.

”Murhaaja. Huora.”

”Sinä tapoit hänet.”

”Itsemurhaviestisi oli kirjoitettu kauniisti. Vaikka tutkijat ovat typeriä, ei tarkoita että me olemme typeriä. Hyvä yritys, Courtney.”

Loukkaavien kommenttien lisäksi joukossa on myös kannustavia viestejä, joissa Lovea kehotetaan pysymään vahvana tyttärensä takia.

— Jos ette pidä Courtneystä, sivuuttakaa hänet. Kurt tappoi itsensä vuonna 1994. Nyt. Lähtekää pois hänen sivultaan, kehottaa yksi Instagram-käyttäjä.

 

 

A photo posted by Courtney Love Cobain (@courtneylove) onAug 21, 2015 at 3:50pm PDT

 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

 

 

My greatest love and our precious Bean #missyou #memories

A photo posted by Courtney Love Cobain (@courtneylove) onAug 19, 2015 at 2:08pm PDT

 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

 

Kurt on muusikko, joka sai palkintoja vielä kuolemansa jälkeen. Lue ketkä muut ovat saaneet tunnustusta työstään vielä kuolemansa jälkeen.

 

Kilpailut

Uusimmat