Uuden levyn julkaiseva Bon Jovi panostaa nyt Kiinaan

20.08.2015 18:59 -

Järjestyksessään kolmastoista studioalbumi on nimeltään Burning Bridges. Länsimaissa tätä nykyä vähemmän relevantti yli 30-vuotias rockyhtye onkin suunnannut katseensa itään.

Elokuun 21. päivä ilmestyvä albumi Burning Bridges on levy-yhtiön mukaan "kiitollisuudenosoitus bändin uskollisille ja aktiivisille faneille".

Albumin ensimmäinen single, radioissakin soinut on Saturday Night Gave Me Sunday Morning. Siitä ei kuitenkaan ole tähän mennessä julkaistu kuin niin sanottu "lyriikkavideo", eikä lainkaan perinteistä musiikkivideota. Se on kummallista, sillä lyriikkavideo on yleensä halpa ratkaisu yhtyeille, joilla ei ole resursseja tuottaa ohjattua musiikkivideota. Suuremmat yhtyeet tekevät liki poikkeuksetta musiikkivideot albumiensa ensimmäisistä singleistä.

Resursseista vuonna 1983 perustetulla ja yli 135 miljoonaa albumia myyneellä bändillä tuskin vieläkään on pulaa, vaikka sen loiston päivät ovatkin auttamatta takana. Yhtye on kolunnut moneen kertaan Vanhan ja Uuden maailman turut ja torit, mutta Kiinassa bändi ei ole esiintynyt vielä kertaakaan. Tähän tulee nyt muutos. Bon Jovi nousee lavalle Pekingissä ensimmäistä kertaa syyskuun 17. päivänä. Yhtye esiintyy myös Indonesiassa.

Yhtyeen keulahahmo Jon Bon Jovi on jopa levyttänyt perinteisen kiinalaisen kappaleen mandariinikiinaksi maassa tänä vuonna perjantaina 20. elokuuta vietettävän, vanhaan mytologiaan perustuvan "kiinalaisen ystävänpäivän" kunniaksi. Perinteinen juhlapäivä on tärkeä etekin kiinalaisille nuorille naisille.

 

 

Kilpailut

Uusimmat