Katso Alexi Laihon luotsaama massiivinen 100GuitarsFromHell

20.08.2015 09:38 -

Alexi Laihon Helsingin Juhlaviikoille säveltämä tilaustyö #100 GuitarsFromHell esitettiin yleisölle Senaarintorilla viime perjantaina. Nyt esitys on katsottavissa myös YouTubessa. 

Viime perjantaina koettiin jotakin historiallista, kun Helsingin Juhlaviikkojen avajaispäivänä Senaatintorille kasaantui useita tuhansia ihmisiä kuuntelemaan Children Of Bodomin keulahahmo Alexi Laihon kasaamaa satapäistä kitaraorkesteria. Kyseessä oli Juhlaviikkojen tilaama työ #100guitarsfromhel, jonka Alexi Laiho toteutti yhdessä ympäri maailmaa valikoitujen kitaristien kanssa. Lavalla nähtiin myös ydinbändi, joka koostui kitaristeista Kie Von Hertzen (Von Hertzen Brothers, Don Huonot), Archie Cruz (Santa Cruz), Samy Elbanna (Lost Society), Timo Kämäräinen (TOOT TOOT) ja Tommy Armstrong-Leavitt, basistista Jyri Helko (For The Imperium) sekä mukana olivat myös Bodomeista tutut Janne Wirman (koskettimet) ja Jaska Raatikainen (rummut).

 

Children of Bodomin Alexi ja Janne vastaavat fanien esittämiin kysymyksiin ensi viikon tiistaina 25. elokuuta livestreamin kautta klo 18.00. Fanit voivat lähettää kysymysensä yhtyeen Facebook –sivujen kautta (www.facebook.com/childrenofbodom) ja livestreami on katsottavissa ensi tiistaina täältä: www.youtube.com/COBOFFICIAL.

 

Suomessa yhtye keikkailee seuraavasti:

03.12. Helsinki, Jäähalli (Lamb Of God, Sylosis)

09.12. Tampere, Tähtiareena

10.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

11.12.  Jyväskylä, Paviljonki

12.12. Oulu, Super Park Areena

Kilpailut

Uusimmat