Armi Toivanen ja Vesa-Matti Loiri löysivät välittömästi yhteisen sävelen Elämältä kaiken sain -elokuvan kuvauksissa

19.08.2015 08:00 -

Armi Toivanen on yksi kotimaisen Elämältä kaiken sain -elokuvan tähdistä. Hän kertoo Novan haastattelussa nauttineensa roolistaan ja yhteisestä ajasta elokuvan muiden tekijöiden kanssa.

Elämältä kaiken sain -elokuvaa kuvattiin kesällä 2014 kesäisessä Turussa. Armi Toivanen kertoo työskentelyn Vesa-Matti Loirin kanssa olleen antoisaa ja hienoa.

— Kun oli hyvä teksti ja hyvä kanssanäyttelijä, niin se oli todella riemullista. Olimme ihan innoissamme aina ottojen jälkeen ja halusimme ottaa ne uudelleen. Se oli ihanaa ajanvietettä meille.

Armi Toivanen kertoo elokuvan tekijöiden lähentyneen lähes välittömästi, kun kuvaukset alkoivat. Etenkin hän ja Vesa-Matti Loiri löysivät yhteisen sävelen heti. Toivanen näyttelee elokuvassa Loirin hahmon tytärtä. 

— Jo ensimmäisen kohtauksen jälkeen innostuimme toisistamme todella paljon. Kuvaustauoilla vietettiin aikaa yhdessä siellä landella jutustellen. Se kesä oli vielä todella lämmin, joten meillä oli hirvittävän hyvät oltavat.

Armi Toivasen mukaan Elämältä kaiken sain -elokuvassa on sekä hauskoja että liikuttavia kohtauksia.

— Hyvän mielen elokuva se on ehdottomasti!

Mitä Armi Toivasen näyttelijän uralla on seuraavaksi luvassa? Kuuntele koko haastattelu: 

Novan aamussa voi voittaa liput Elämältä kaiken sain -elokuvaan, kun osaat soittaa studioon oikeaan aikaan. Novan aamu arkisin kello 6-10.

Kilpailut

Uusimmat