Vesa-Matti Loirin Urho-vanhus ei kaipaa pelastamista

14.08.2015 06:00 -

Elämältä kaiken sain on Mika Kaurismäen (Tie pohjoiseen, Haarautuvan rakkauden talo) ohjaama draamakomedia vanhasta boheemista isästä Urhosta, jonka tytär uusioperheineen päättää pelastaa yksinäisyydeltä – isän vastahakoisuudesta huolimatta.

Elokuvan pääosissa nähdään Vesa-Matti Loiri, Armi Toivanen, Peter Franzén ja Jani Volanen.  Elokuva saa ensi-iltansa 21. elokuuta.

Vesa-Matti Loirin näyttelemä Urho viettää vanhuudenpäiviään vanhassa, ränsistyneessä kotitalossaan. Urhon boheemi elämäntyyli ja yleinen rauha rikkoutuu, kun hänen tyttärensä Tiina (Arki Toivanen) ilmestyy syntymäpäivävierailulle yhdessä poikaystävänsä Tomin (Peter Franzén) ja tämän goottihenkisen teinityttären Emilian (Lenita Susi) kanssa.

Tiina järkyttyy isänsä elintavoista ja päättää muuttaa uusioperheensä kanssa isän taloon.  Yhteiselo ei kuitenkaan suju niin kuin Tiina ja Tomi ovat ajatelleet. Lopullisesti harmonian sekoittaa Tiinan palkkaama remonttimies Kake (Jani Volanen).

Elämältä kaiken sain -elokuva saa ensi-iltansa 21. elokuuta. Kuulet Novan taajuudelta elokuvan tähtien haastatteluja lähempänä ensi-iltaa!

Voit kuunnella Novaa myös nettiradiosta!

Kilpailut

Uusimmat