Tiisu versioi Tapio Rautavaaran klassikkokappaleen Nova Stagella

12.08.2015 17:56 -

Tiisu tarjoaa akustisen keikan Nova Stagella torstaina 13. elokuuta klo 12 Novan päiväuni -ohjelmassa. Keikalla kuullaan muun muassa ainutlaatuinen versio Tapio Rautavaaran Kulkuri ja joutsen -kappaleesta.

Persoonallinen, omanlaisensa ja taatusti mieleenpainuva Tiisu on noussut suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään hitillään Elämältä turpiin sain.

– Tiisu on somerolaisen Henrik ”Tiisu” Illikaisen luotsaama kuusihenkinen karavaani, jonka musiikki on räiskyvää mutta tarttuvaa maalailua suomalaisesta juroudesta, rokin, popin, kömpelön twistin ja humpan keinoin. Tiisu on kuin ujo suomalainen mies nousuhumalassa, kirjoitetaan bändin Facebook-sivuilla.

Tiisun debyyttialbumi julkaistaan elokuun lopussa. 

Nova Stage

Musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen isännöimä Nova Stage on Novan muutama vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut lähes 200 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta keräten YouTubessa yli 13 miljoonaa näyttöä.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Radio Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat