Chisu on ihana!

07.08.2015 19:32 -

Kysyimme Novan Instagramissa kuuntelijoiltamme, miksi uuden Ihana-kappaleensa julkaissut laulajatar Chisu on ihana.

Chisun uusi single kolmen vuoden tauon jälkeen julkaistiin perjantaina 7. elokuuta. Kappale kantaa nimeä Ihana. Uuden kappaleen julkaisun kunniaksi Chisu kävi myös Novan aamun jututettavana. Vierailun yhteydessä kysyimme Instagramissa Novan seuraajilta, miksi he pitävät Chisua ihanana.

— Chisulla on tyyli ja lahjakkuus kohdillaan. Tänään ihastelen asuvalintaa ja silmien rajausta. Kiva kun olet takaisin, Marikamchope-nimimerkki kommentoi.

— Hänen nöyrä, fiksu ja ystävällinen asenne, pirskahteleva persoona joka välkkyy musiikkinsa kautta. Ihana ja inspiroiva nainen kerrassaan, kommentoi nimimerkki Helenarouta.

— Laadukas, kaunis suomalainen naisartisti :) Aina positiivinen asenne saa itsellekin hymyn kasvoille, kertoo nimimerkki lizardeen.

— Joku mystinen lumous voima Chisulla on. On nimittäin saanut 'käännytettyä' myös isäni faniksi ja se ei ole mikään pikkujuttu, hänelle kun vain Cheek ja Nopsajalka ovat musiikkia kertoo Instagramissa a_nn_u.

— Chisun upea laulu ääni ja aina on niin pireteä ja kaunis ja hän on niin upea, kertoo sanni_kaikkonen.

— Mahtava ja arvoituksellinen menomeininki, Chisun ääni ja upeat välisoitot, kommentoi patamarika.

 

 

Kerro mikä @chisuofficial issa on ihanaa ja voit saada #ihana -sinkun Chisun nimmarilla omaksesi. Arvomme 5 sinkkua vastanneiden kesken. #novasuomi

Video, jonka Nova (Finland) (@novasuomi) julkaisi6. 08ta 2015 klo 22.53 PDT

Mitä Chisu kertoi paluustaan ja tulevasta levystään Novan aamun haastattelussa? Lue ja kuuntele haastattelu täältä!

Kilpailut

Uusimmat