Chisu tauostaan: Sanni olisi taklannut minut, vaikka olisin julkaissut uutta musiikkia heti

07.08.2015 10:09 -

Kolmen vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia julkaiseva Chisu ylistää kollegaansa Sannia. Laulajatar kertoo tulevan levyn olevan tarkoituksella vakavampi. 

Chisun uusi single kolmen vuoden tauon jälkeen julkaistiin tänään perjantaina 7. elokuuta. Ihana-niminen kappale on Chisun mukaan tulevan levyn kepein biisi.

— Ihana on niin siirappinen biisi, että se on hyvin ainutlaatuinen tällä tulevalla levyllä. Se on levyn hassuin kappale. Muut kappaleet on tehty aika tosissaan, koska halusin olla kerrankin aika vakavissani, Chisu kertoo Novan aamun haastattelussa.

— Halusin tehdä hienon, tyylikkään, kauniin ja syvän levyn. Ei sillä, että olisin tehnyt vähemmän tosissani aiemmin. Katsotaan miltä se kuulostaa, kun parin kuukauden päästä levy tulee.

Chisu on kuitenkin kolmen vuoden aikana tehnyt kappaleita tasaiseen tahtiin. 

—  Levyä on tehty pitkällä aikavälillä. Yksi biisi on vuodelta 2012. Niitä on todella laajalti. Kirjoitin yhden biisin kolmessa kuukaudessa. Prosessi oli tavallaan jatkuvasti kesken. Nyt on se aika, kun hion niitä. Tänäänkin menen nauhoittamaan vokaaleja seuraavaksi julkaistavaan singleen.

Chisun mukaan musiikkimaailmassa on tapahtunut hyvin paljon viimeisen kolmen vuoden aikana. Samalla on tullut myös liuta uusia naisartisteja kuten Sanni, Auroora ja Ellinoora.

— Vaikka olisin yrittänyt puskea siihen heti seuraavaan väliin uutta musiikkia, niin Sanni olisi ainakin taklannut minut siinä kohtaa sivuun. Hän on tehnyt todella hienoa jälkeä. Etenkin hänen uusimmasta levystään olen ollut hyvin innoissani. Minusta musiikinkin takia on todella hieno juttu, Chisu kertoo.

Ei ole ollut mikään salaisuus, että Chisusta on tauon aikana tullut myös äiti. Tämä ei laulajattaren mukaan ole vaikuttanut hänen musiikkiinsa.

— Kyllähän se vaikuttaa kaikkeen, mutta musiikkia teen ihan yhtä intohimoisesti kuin ennenkin. Rakastan sitä yli kaiken.

Uuden levyn tiimoilta Chisulla on edessään myös kiertue.

— Aion imeä kaikki mehut itsestäni ja yleisöstä, laulajatar hymyilee.

Mitä asiaa Chisu ei koskaan tule hyväksymään medialta? Kuuntele haastattelu.

Kuvat: Iida Korhonen/ Nova 

Kilpailut

Uusimmat