Novan uudet biisit: Jannaa ja Junoa, Flo Ridaa sekä Felix Jaehnia

04.08.2015 12:56 -

Radio Novan musiiikkipäällikkö Mikko Harjunpää esittelee Novalla soivat uudet kappaleet. Mukana on niin kotimaista kuin amerikkalaista, saksalaista ja ruotsalaistakin musiikkia.

Felix Jaehn: Ain’t nobody

– Felix Jaehn on saksalainen DJ ja tuottaja ja solistina tässä laulussa on Jasmin Thompson. Ain’t Nobody -biisissä on hyvin minimalistinen orkestraatio, jolla on saatu aikaiseksi kiinnostava moderni musiikillinen lopputulos. Kappaleen täytyy itsessään olla hyvä, toimiakseen näin vähillä elementeillä. Mielenkiintoisen toteutus.

Juno feat. Janna: Karkumatkalla

–Janna ja Juno ovat tehneet yhteisen parisuhdedueton. Teksti on todentuntuinen ja heijastelee mahdollisesti kokemuksia pariskunnan omasta elämästä. Kovasti tosissaan tässä ainakin ollaan, kuten tähän musiikilliseen tyylilajiin sopii.

Axwell/\Ingrosso: Sun Is Shining

–Tämä ruotsalainen duo on tuttu Swedish House Mafia - kokoonpanosta. EDM ei ollut ohimenevä ilmiö, vaan on tullut jäädäkseen. Tarttuvia melodioita, ykkönen löytyy helposti, tavoitteena vilpitön hauskanpito, yhteislaulu ja juhliminen. ”Sun is shining…” mikäs tämän piristävämpää meininkiä näin lomien päättymiseen, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Ruotsalaisethan tämän osaavat!

Flo Rida: I Don’t Like It, Love It

–Flo Ridan on amerikkalainen rap-artisti, joka I Don’t Like It, I Love It -kappaleessa leikittelee tyylikkäästi 80-luvun Nile Rodgers -tyylisellä kitaragroovella. Biisi on hyvä esimerkki siitä, miten näinä päivinä rap-musiikki liittyy häpeilemättömästi keskitien popmusiikkiin ja tekee tällaisella mixillä biisistä ison hitin.  

Tommi Kalenius: Kadut

– Kaleniuksen Kadut-biisi on musiikillisesti ja tuotannollisesti konstailematon ja tunnelmaltaan kotoinen. Laulu liikkuu musiikillisesti John Mayerin ja James Bayn tyyppisessä luomutuotannossa eli on päivitettyä vanhanliiton fiilistelyä. Tekstissä pohditaan pitkää parisuhdetta ja siihen uudelleen sitoutumista.

Voit kuunnella Novaa myös nettiradion kautta!

Kilpailut

Uusimmat