The Jackson 5:n patriarkka Joe Jackson sairaalaan

28.07.2015 15:20 -

11 lapsen isä, joihin lukeutuvat muun muassa Michael ja Janet Jackson, on tehohoidossa, kertoo musiikkimedia NME.

Sairaskohtauksen saadessaan Joe Jackson oli Brasiliassa juhliakseen 87. syntymäpäiväänsä, joka oli sunnuntaina 23. heinäkuuta.

Juhlinta kuitenkin katkesi sydänvaivoihin ja nyt mies on tehohoidossa.

Jacksonin poika Jermaine on tviitannut, että kohtaus ei jättänyt niin pahoja jälkiä kuin mitä pelättiin.Toisessa tviitissä hän kiitteli hoitohenkilökuntaa.

"Olemme suunnattomassa kiitollisuudenvelassa Sao Paolon Albert Einstein -sairaalan upeille kirurgeille, lääkäreille ja sairaanhoitajille", poika tviittasi.

Joe Jackson ohjasi rautaisella otteellaan lapsiaan The Jackson 5 -yhtyeessä, joka oli 1960-luvulla supersuosittu ja josta tuli yksi legendaarisen Motown-levy-yhtiön legendaarisimmista tuotteista.

Jackson 5 -yhtyeen nuorimmainen oli Michael, josta kasvoi sittemmin Popin kuningas. Vuonna 2009 menehtyneen Michaelin ja hänen isänsä välit olivat Micahelin aikuistuttua viileät: isä-Joen mainetta tahrasivatkin epäilyt väkivaltaisuudesta perhepiirissä. Hän myös pyrki useaan otteeseen hyötymään etenkin menestyneimmistä muusikkolapsistaan Michaelista ja Janetista.

Isänsä voinnista tviitannut Jermaine kuului myös Jackson 5 -yhtyeeseen, mutta menestys jäi hänen kohdallaan vaatimattomaksi.

Lue NME:N uutinen aiheesta!

Lisää perheestä:

Joe Jacksonin tytär Janet julkaisi juuri musiikkivideon vuosien tauon jälkeen.

Kilpailut

Uusimmat