Elokuun alun Weekend Festival loppuunmyyty

08.07.2015 09:07 -

Helsingin Kalasatamassa järjestettäville festivaaleille on tulossa 60 000 ihmistä. Esiintyjinä on elektronisen tanssimusiikin huippunimiä David Guettasta lähtien.

Weekend Festivalilla nähdään Guettan lisäksi myös muun muassa Avicii, Hardwell ja Armin van Buuren.

 Suuri joukko Helsingissä nähtävistä artisteista esiintyy myös Weekend Festival Balticissa, joka järjestetään samaan aikaan Virossa, Pärnussa. Samojen järjestäjien rakentamaan tapahtumaan on siihenkin myyty ennakkoon jo yli 60 000 lippua. Weekend Festival Baltic onkin eittämättä suurin suomalaisten koskaan ulkomailla järjestämä musiikkitapahtuma.

– Suomen Weekend Festival myytiin loppuun nyt Kyläsaaressa jo kolmannen kerran peräkkäin ennen tapahtuman alkua, tällä kertaa ennätysvauhdilla, kertoo promoottori Hardi Loog. Weekend Festival Baltic järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, ja senkin odotetaan myyvän loppuun.

Helsingissä Weekend Festivalin jatkobileisiin on vielä saatavilla lippuja. Festarijatkoja järjestetään Helsingissä The Circus, Capital, The Tiger ja Uggla -yökerhoissa ja niissä nähdään myös Weekend Festivalilla esiintyviä DJ-nimiä.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat