Ilouutinen AC/DC-faneille: Bändin tuotanto tuli tänä aamuna Spotifyyn!

30.06.2015 09:30 -

AC/DC on ollut tähän saakka yksi niistä mega-artisteista, joiden albumeita ei ole ollut kuunneltavissa digitaalisissa streamauspalveluissa. Tähän on tullut nyt muutos.

AC/DC on siirtynyt digiaikaan, sillä katalogi on kuunneltavissa 30.kesäkuuta alkaen Spotify-, Rdio ja Apple Music -streamauspalveluissa.

AC/DC on tähän asti syttynyt sangen hitaasti digitaalisille musiikinjakelukanaville, sillä yhtyeen 25 albumia tulivat iTunesiin vasta vuonna 2012. Siihen saakka suhtautuminen muuhun kuin fyysiseen ääniteformaattiin oli sangen penseä.

- Sen jälkeen kun iTunes perustettiin, meidän vanhojen levyjemme myynti on kasvanut ilman, että ne ovat olleet ostettavissa sitä kautta. Manageriportaamme ja levy-yhtiömme varoittelivat meitä sanomalla, että tapahtuisi täysin päinvastoin, Angus Young kommentoi vuonna 2008.

Laulaja Brian Johnsonkin oli vielä jokunen vuosi sitten epäileväinen digitaalisuuden suhteen.

- Ehkä olen vanhanaikainen, mutta tämä iTunes-homma tappaa musiikin, ellei sen suhteen olla varovaisia. Se on juttu, joka huolestuttaa minua, koska iTunesin tarkoitus on tehdä vain mahdollisimman paljon rahaa.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat