Alice Cooper Mötley Crüen kanssa Helsinkiin marraskuussa

29.06.2015 10:38 -

Tuska Festivalilla viihdyttävän keikan tehnyt Alice Cooper on vahvistanut saapuvansa Mötley Crüen matkassa marraskuussa myös Helsinkiin.

Alice Cooper avaa illan viimeisellä kiertueellaan olevalle Mötley Crüelle Hartwall Areenassa 18. marraskuuta.

Konsertti varattiin loppuun nopeasti lippujen tultua myyntiin kesäkuun puolivälissä, mutta nyt on saatu vapautettua lisää lippuja myyntiin lavansivupaikoille. Liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Yhdysvaltalainen Alice Cooper tunnetaan näyttävistä esiintymisistään, joissa musiikin lisäksi pääroolissa ovat shokkielementit giljotiineista käärmeisiin. 1960-luvulla uransa aloittanutta Alice Cooperia pidetään shock rockin kuninkaana ja brittiläinen Kerrang!-lehti palkitsikin miehen vastikään arvostetulla Legend Awardilla.

Mötley Crüen Euroopan kiertue on osa kaksivuotista The Final Touria, joka huipentuu bändin viimeiseen keikkaan 31. joulukuuta yhtyeen kotikaupungissa Los Angelesissa. Marraskuun kiertuepäivinä tullaan näkemään varsin näyttävät jäähyväiset Euroopalle, sillä Mötley Crüe tuo mukanaan uransa isoimman tuotannon ja pyro-show’n. Show’ssa nähdään mm. Nikki Sixxin liekehtivä basso ja Tommy Leen vuoristoratamainen Crüecifly drum coaster sekä Crüesnest, jossa fanit pääsevät istumaan lähelle bändiä show’n loppuhuipennuksessa.

Kilpailut

Uusimmat