Papa Roach –laulajan Helsinki-muistoja: ”Helvetin hauskaa, mutta uuh, käsittämättömiä määriä vodkaa”

24.06.2015 18:15 -

Tiistaina Helsingin The Circuksessa esiintyneen Papa Roach –yhtyeen nokkamies Jacoby Shaddix muisteli musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa bändin aikeisempia Suomen-visiittejä.

Papa Roachille Suomi on tuttu paikka. Circuksen keikkaa edeltävästäkin vierailusta oli ehtinyt vierähtää aikaa alle vuosi, bändi kun esiintyi täällä edellisen kerran viime syksynä Helsingin Jäähallissa In Flamesin kanssa ja seuraavan kerran yhtye nähdään täällä jo marraskuussa, kun keikkakaverina on vuorostaan Five Finger Death Punch.

Ensimmäisen kerran Papa Roach nähtiin Helsingissä vuonna 2002, jolloin bändi pysähtyi Vanhalle ylioppilastalolle kiertäessään Eurooppaa Murderdolls-yhtyeen kera. Jacoby Shaddixilla on Suomesta ainoastaan hyviä muistoja, joskin nykyään täysin raitis mies myöntää, että takavuosina meininki äityi myös turhan villiksi.

— Tuosta Murderdollsin kanssa tehdystä visiitistä muistan sen, että kyseisellä kiertueella join aivan käsittämättömiä määriä vodkaa. Huh, siinä mielessä kyseessä oli kaiken hauskuuden vastapainoksi myös aika tuskainen rundi.

— Olemme heittäneet täällä isompia hallikeikkoja ja myös pienempiä klubikeikkoja ja aina on ollut todella hauskaa. Mahtavaa tulla tänne uudelleen loppuvuodesta, Suomi on kyllä loistava paikka.

Katso Jacoby Shaddixin ja Samuli Väänäsen juttutuokio alta:

Osa 1:

Osa 2:

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat