Novan Juhannuslistan ääniharava Robin voitostaan: "Ai vitsi miten sikahienoo!"

21.06.2015 08:19 -

Novan suositun Juhannuslista TOP200-listan kärkeen kipusi Robinin Kipinän hetki, jossa on äänessä myös toinen kotimainen suosikki Elastinen.

Novan 17. kesäkuuta sulkeutunut, Radionova.fi-sivustolla ollut  Juhannuslista TOP 200 -äänestys keräsi jälleen tuhansia osanottajia.

Eniten ääniä keräsi Robinin Kipinän hetki. Listan kärkipään juontaneet Elina Kottonen ja Samuli Väänänen soittivat nuorelle artistille ja kertoivat, että kärkisija tuli.

– Ai vitsi miten sikahienoo, Robin iloitsi.

– Olipa jotenkin kiva kuulla ja sekin, että ihmiset ovat tykänneet ylipäätään siitä biisistä! Sen eteen on nähty vaivaa. Nyt on kova työ palkittu, kiitteli Robin.

Robin oli listalla useampaankin kertaan: Boom Kah oli sijalla 12, Sua Varten sijalla 111 ja Frontside Ollie sijalla 157. Katso koko Juhannuslista TOP200!

Juhannukset nuorukainen on tähän mennessä viettänyt yleensä mökillä tai veneilemässä perheen ja lähimpien kavereiden kanssa ruokaa yhdessä laittaen.

Tänä vuonna juhannus tai ainakin sen alku sujuu työn merkeissä: Robin esiintyi Kalajoen Midsummer Soundissa kesäkuun 18. päivänä ja Kauhavan Lentäjien juhannuksessa 19. kesäkuuta.

Juhannuksen jälkeen Robin nähdään lukuisissa kesätapahtumissa kuten Tampereen Tammerfestissa, Joensuun Ilosaarirockissa, Porin Porisperessa, Rovaniemen Simerockissa ja Iisalmen Runnirockissa. Kiireinen keikkakesä huipentuu Finland International Airshow'hun Helsingissä elokuun 16. päivänä. 

Kuuntele, millä mielellä Robin odottaa esiintymistä rock-festivaaleilla!

Fanit saavat hyppysiinsä uutta Robinin musiikkia syksyllä. 9. lokakuuta julkaistavalla duettoalbumilla on mukana lukuisia Robinin tuntemia ja ihailemia artisteja. Levyllä on uusia kappaleita, joita Robin on tehnyt yhdessä vierailevien artistien kanssa sekä Robinin valitsemia vanhoja suosikkeja.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat