Kirkkoveneralli kisataan Helsingissä tänään — yleisölle vapaa pääsy

13.06.2015 09:00 -

Red Bull Kirkkoveneralli saapuu tulevana lauantaina 13.6. Helsingin legendaariselle Soutustadionille. 

Red Bull Kirkkoveneralli järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja luvassa on useiden joukkueiden tiukka taisto himoitusta tittelistä. Red Bull Kirkkoveneralli vie perinteisen soututapahtuman uudelle tasolle.

Kirkkovenerallissa kolme venekuntaa ottaa toisistaan mittaa yhtäaikaisesti omilla identtisillä radoillaan. Ensimmäisellä kierroksella mukana olevat venekunnat jaetaan useampaan alkuerään, joiden voittajat sekä nopeimmat kakkoset täyttävät semifinaaleissa olevat yhdeksän vapaata paikkaa. Kolmen semifinaalierän voittajat jatkavat edelleen finaaliin, jonka ykkönen kruunataan historian ensimmäiseksi Red Bull Kirkkovenerallin mestariksi.

Tapahtuman juontaa Tapio Suominen, joka tarjoaa kaikkiviisaan ja hulppean urheilutietämyksensä mikin varressa yleisön ja kilpailijoiden iloksi.

Tapahtuma on yleisölle ilmainen, joten paikalle on mahdollisuus mennä haistelemaan historian havinaa ja kannustamaan oma suosikkitiimi voittoon. Lähtö - sekä maalialue ovat Soutustadionin lehtereiden edessä, rannan tuntumassa.

Red Bull Kirkkoveneralli alkaa lauantaina 13.6.2015 kello 12.30. Ensimmäinen lähtö on kello 14.00. 

Lue lisää täältä. 

Kilpailut

Uusimmat