Anssi Kelan uutuushitti syntyi Ruotsinlaivan discon tanssivasta miehestä!

12.06.2015 20:39 -

Anssi Kelan Nostalgiaa -albumilta julkaistu single Tanssilattialla on saanut tuekseen musiikkivideon. Videon ovat ohjanneet Matti Vesanen & Joonas Laaksoharju. Kelan uutuusbiisin aihio löytyi Ruotsinlaivalta.

Kuuntele lisää:— Olimme bändin kanssa esiintymässä Ruotsinlaivalla. Kuuman keikan jälkeen mentiin rauhoittumaan laivan discon puolelle parvelle. Muusikothan eivät tanssi, mutta sieltä seurattiin tilanteen kärjistymistä, Anssi Kela avaa biisin tarinaa.

— Kiinnitin huomiota, että tanssilattialla oli yksinäinen kaveri. Sillä oli kunnon meininki päällä ja se pisti jalalla koreaksi. Miehellä oli selvästi kaipuu lähestyä vastakkaista sukupuolta.

— Siellä oli tällaisia mimmiryhmiä, joita se lähestyi. Tilanne kääntyi kuitenkin niin, että naiset kääntyivät aina pois. Tavallaan sulkivat sen kaverin ulkopuolelle. Sitten mies siirtyi seuraavan ryhmän puoleeen. Lopulta mies tanssi yksin discopallon alla.

— Välillä törmää vaan asioihin tai ilmiöihin, joita tulee myöhemmin käyttämään biisiin. Tämä oli sellainen, Anssi Kela muistelee.


Kilpailut

Uusimmat