Petri Nygård julkaisi kaksi uutta kappaletta — tuleeko uusi kesähitti takavasemmalta?

12.06.2015 12:30 -

Petri Nygård ei tyydy yhden kappaleen julkaisuun, vaan täräyttää kaksi singleä ulos kerralla. Kesäiset Satumaa feat. Sanna, sekä Mitäs tänään? ovat tuttua Peti Nygård -soundia.

— Olen armoton kesämies ja pitkän talven jälkeen on aina mukavaa tehdä aurinkoinen ja positiivinen kesäbiisi. Festarit ovat artistin parasta aikaa ja viimeiset kuusi kesää onkin kulunut festareilla keikkaillessa. Siksi halusin tuoda Satumaa-biisiin kesäistä festaritunnelmaa, Petri kertoo uudesta radiosinglestään.

Nygård on viettänyt kevään ahkerasti keikkaillen. Keikkojen ohessa studiossa on syntynyt paljon uusia kappaleita, joten Petri haluaa antaa faneilleen kuultavaksi myös singlen b-puolelta löytyvän vauhdikkaan bilebiisin Mitäs tänään?.

Emma-palkittu Petri Nygård on ollut vuosia Suomen seuratuimpia henkilöitä. Hän on ollut kahtena peräkkäisenä vuonna googlatuin suomalainen henkilö ja häntä seuraa Facebookissa yli 160 000 henkilöä. Petri on tehnyt vuodesta 2010 alkaen yli 600 keikkaa ja jatkaa keikkailua tiiviiseen tahtiin.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat