Facebookin oikopolut häviävät Windows-puhelimista — tätä se tarkoittaa

10.06.2015 12:01 -

Facebookin tekemän päivityksen myötä monet kätevät ominaisuudet poistuvat Windows-puhelimista.

Facebook on tehnyt Graph-rajapintaan päivityksen, joka vaikuttaa Microsoftin sovelluksiin ja palveluihin. Kyseessä on työkalu, jolla Microsoft-tili ja Facebook-profiilit ovat olleet yhteydessä.

Kyseinen työkalu on tuonut yhteystietoja Outlookiin ja Windowsin Ihmiset -sovellukseen kuvineen.

Facebook Connect -nimellä kulkenut työkalu on mahdollistanut valokuvien, elokuvien ja OneDriven tiedostojen jaon suoraan Facebookiin. Nyt Windows-puhelimen käyttäjät pystyvät jakamaan niitä vain Facebookin oman sovelluksen kautta.

Käytönnössä Facebookin Connectin häviäminen tarkoittaa tätä:

Facebook-tapahtumat eivät enää synkronoidu automaattisesti Outlook.com-, Windows-, Windows Phone- ja Office 365 -kalentereihin. Vaihtoehtoisena menetelmänä voit tilata linkin, jonka Facebook tarjoaa Outlook.com-kalenterista.

 

Windows 8.1:n Ihmiset-sovellus ei enää Facebookin kautta toimineita ominaisuuksia. (Windows 8:n Ihmiset-työpöytäsovellus toimii edelleen, mutta se ei enää saa päivityksiä Facebookista yhdistetyiltä tileiltä. Siksi Facebook-yhteyshenkilöiden Uusimmat- ja Ilmoitukset-osien, yhteystietojen ja tapahtumaruudun ilmoitusten tiedot eivät enää päivity Facebookista.)

 

Windows 8:n ja Windows 8.1:n Kalenteri-sovellus ei saa enää Facebook-yhteyshenkilöiden syntymäpäivä- eikä tapahtumapäivityksiä. Siksi Kalenteri-sovelluksen tapahtumaruudun Facebook-yhteyshenkilöiden syntymäpäivä- tai tapahtumatiedot saattavat olla vanhentuneita.

 

Et voi enää julkaista valokuvia etkä videoita suoraan Facebookiin. Aiemmin valokuvavalikoimasta Facebookiin julkaisemasi valokuvat ja videot säilyvät kuitenkin ennallaan. Voit edelleen ladata valokuvia Facebookiin Facebook-sivustossa tai Facebook-sovelluksessa valitsemalla tietokoneeseen tallennettuja valokuvia.

 

Et voi enää katsella valokuvia ja videoita, jotka on aiemmin julkaistu Facebookiin.

 

Lue tarkat tiedot ja ohjeet täältä! 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat