Juonipaljastus Simpsoneista: Yksi päähahmoista murhataan

08.06.2015 15:41 -

Suositun aikuisten piirretyn tuottaja paljasti, että yksi päähahmoista joutuu murhatuksi. Mikäli et halua tietää juonipaljastuksia, niin älä lue enää pidemmälle!

Simpsonit-suosikkisarjassa tullaan näkemään karuja käänteitä Yhdysvaloissa tulevana syksynä. Kyseiset jaksot nähdään myöhemmin Suomessa Subilla. Sideshow Bob on vainonnut Bart Simpsonia jo 25 vuoden ajan ja nyt hän onnistuu ohjelman tuottajan mukaan murhaamaan vihaamansa pojan.

Simpsonien vastaava tuottaja Al Jean paljastaa, että Sideshow Bob pääsee viimein käsiksi Bartiin, jota hän on piinannut muun muassa verisillä viesteillä.

— Bob tulee viimein jollain tapaa teloittamaan Bartin. Sen jälkeen Bob ei tiedä mitä tehdä, koska hänen elämänsä tarkoitus on kadonnut, tuottaja paljastaa.

Fanit voivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä Bartin kuolema ei tarkoita sarjan päättymistä. Simpsonien tyylille uskollisesti kyseessä on Halloween-erikoisjakso, ja Bart jatkaa erikoisjakson jälkeen ilkikurista elämäänsä.

Simpsonien tuottajat paljastivat myös, että The Simpsons -elokuvassa nähty Homerin lemmikki, Spider Pig nähdään sarjan 27. kaudella. 

Kuva: Shutterstock 

(Nova/www.mirror.co.uk/tv/)

Kilpailut

Uusimmat