Mira Luoti Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertista: Tämä on elämys, josta ei kannata jäädä paitsi

05.06.2015 14:04 -

Mira Luoti esiintyy Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertissa huomenna. Hän kertoo, ettei konserttia kannata jättää väliin mistään hinnasta.

Live Aid Uusi Lasten Sairaala -konsertissa esiintyy 300 eri artistia. Konsertin valtava lava on tuotu Ruotsista ja tänään perjantaina 5.6.2015 artistit ovat päässeet ”koeajamaan” sen huomista konserttia varten. Lavalle nousee myös PMMP-yhtyeestä tuttu Mira Luoti.

— Hulppealta näyttää. Tulee sellainen olo, että ollaan tekemässä jotain ihan järjetöntä, Luoti kertoo Novan haastattelussa.

Viime syksynä Mira Luoti vietti pitkiä päiviä oman lapsensa kanssa Lastenklinikalla, joten artisti todella tietää, kuinka tärkeä Uusi Lastensairaala on.

— Silloin alkoi pyöriä jo päässä, että voi kun voisi tehdä jonkun konsertin tai mitä tahansa tämän eteen. Oli ihana kuulla, että tämä oli silloin jo tekeillä. Lupauduin vaikka roudaamaan, tai kahvia keittämään, kunhan saisin olla mukana.

Mira Luoti kertoo, että hän pääsee tekemään spektaakkelin Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertissa.

— Se ei ole sellaista, mitä minulta voitaisiin odottaa. Tässä on ihanasti kaikki palaset loksahtaneet paikoilleen. Kun minulle soitettiin, että pääsen mukaan, olin vierailulla ystäväni luona Oulussa. Siellä lyötiin viisaat päät yhteen ja siitä lähdettiin toteuttamaan tätä esitystä, Mira Luoti kertoo.

Mira Luodin mukaan Live Aid ja koko Uusi Lastensairaala -hanke on hieno siitä syystä, että kaikki tekevät projektia suurella sydämellä.

— Sen oikein aistii täällä, että kaikki ovat täysillä tekemässä. Tästä tulee joukkovoiman tunne.

Live Aid -konsertissa tullaan näkemään erilaisia artistiyhteistöitä. Luoti sanoo, että konsertissa huomataan miten suuri voima musiikilla on.

— Tämä on elämys, josta ei kannata jäädä paitsi. Tämä kannattaa tulla kokemaan meidän kanssa, Mira Luoti kertoo niille, jotka eivät ole vielä omaa lippuaan konserttiin hankkineet.

Miten Miran oma lapsi, joka on viettänyt paljon aikaa sairaalassa, voi tällä hetkellä? Kuuntele koko haastattelu alta: 

Uusi Lastensairaala -kiitoskonsertti tuo lavalle kaikkiaan yli 300 esiintyjää. Upeaan joukkoon kuuluvat muun muassa Jenni Vartiainen, Elastinen, Chisu,Samuli Edelmann, Jari Sillanpää, Lauri Tähkä, Juha Tapio, Jesse Kaikuranta,Johanna KurkelaRiki Sorsa, Jorma Uotinen ja Lilli Paasikivi. Artisteilta tullaan näkemään ennen näkemättömiä esityksiä ja kollaboraatioita. 

Viisituntinen kiitoskonsertti nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 6. kesäkuuta kello 17 alkaen. Nova lähettää konsertin suorana taajuudellaan, minkä lisäksi konserttia pääsee kuulemaan verkkoradion kautta missä vaan. 

Lipputulot sekä suoran lähetyksen aikana lahjoitetut rahat ohjataan lyhentämättömänä Uuden Lastensairaalan rakentamiseen.

Kilpailut

Uusimmat