Elastinen lupaa suuren yllätyksen Live Aid Uusi Lastensairaala -konserttiin

05.06.2015 13:25 -

Elastinen on yksi Live Aid Uusi Lastensairaala -kiitoskonsertin esiintyjistä. Artisti lupaa erityisen yllätyksen, joka tullaan näkemään hänen esiintymisensä aikana.

Nova tavoitti Elastisen olympiastadionilla Live Aid Uusi Lastensairaala -kiitoskonsertin harjoituksissa. Konsertissa esiintyy 300 eri esiintyjää.

— Tuli hyvällä tavalla sellainen pieni fiilis, josta ymmärtää olevansa vain yksi pieni palikka tässä jättimäisessä palapelissä. Tuli nöyryys sen suhteen, että on laitettu tuon tasoinen lava pystyyn. Jotenkin ehkä osaa arvostaa tätä aika erilailla kuin monia muita keikkoja. Minulla tulee varmaan aika vahvat tunteet pintaan huomenna, Elastinen sanoo.

Elastinen paljastaa, että hänen esityksensä aika tullaan näkemään suuri yllätys.

— On sellainen aika iso yllätys huomiselle. Yleisö näkee sen huomenna, räppäri myhäilee.

Live Aid -kulisseissa on puhuttu, että konsertti on artisteille kuin Facebook oikeassa elämässä, sillä paikalla on niin paljon suomalaisia musiikkitähtiä.

— Kaikki on täällä. Tällä alalla se on yksi hienoimpia juttua. Elastinen Feat -ohjelman myötä olen viettänyt monien artistien kanssa hyvin ainutlaatuista ja korvaamatonta aikaa. En osannut olettaa, miten hienoja ne päivät tulevat olemaan. Täälläkin on huippua tavata ihmisiä ja vaihtaa kuulumisia, Elastinen summaa.

Elastista haastatteli Novan Kristoffer Ignatius. Kuuntele koko haastattelu:

Osta lippusi Lippupalvelusta tai Paavo Nurmen kentän Lippupalvelun lippupisteestä, joka aukeaa lauantaina klo 14. Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin portit aukeavat kello 15 lauantaina. Konsertti alkaa kello 17 ja jatkuu ilman taukoja kello 22 asti. Konsertissa nähdään 300 eri esiintyjää. 

Viisituntinen kiitoskonsertti nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 6. kesäkuuta kello 17 alkaen. Nova lähettää konsertin suorana taajuudellaan, minkä lisäksi konserttia pääsee kuulemaan verkkoradion kautta missä vaan. Lipputulot sekä suoran lähetyksen aikana lahjoitetut rahat ohjataan lyhentämättömänä Uuden Lastensairaalan rakentamiseen.

Kilpailut

Uusimmat