Tässä ovat Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin ohjeet yleisölle — megakonsertti lauantaina olympiastadionilla

02.06.2015 14:02 -

Ainutlaatuinen Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertti järjestetään tulevana lauantaina 6.6. Helsingin olympiastadionilla. Ohjeet yleisölle on jo julkaistu, joten voit aloittaa valmistautumisen viisituntiseen konserttiin.

Live Aid Uusi Lastensairaala -konsertin portit aukeavat kello 15 lauantaina. Konsertti alkaa kello 17 ja jatkuu ilman taukoja kello 22 asti.

Tässä yleisiä ohjeita konserttiyleisölle:

Saapuminen: Yleisöä pyydetään saapumaan konserttiin julkisilla kulkuneuvoilla. Stadionille pääsee helpoiten julkisilla, lähimmät pysäkit ovat Ooppera tai Eläintarha. HSL on lisännyt vuoroja konsertin alku- ja loppuajankohtaan. Lähialueilla on kunnallinen pysäköinti.

Konsertin infopiste ja Lippupalvelun myyntipiste sijaitsevat Paavo Nurmen kentällä 6.6. kello 14 alkaen. Konserttilipusta löydät istumapaikkasi katsomon. Jokaisessa katsomolohkossa on oma sisäänkäyntinsä ja lippu- ja turvatarkastus. Katso tästä Olympiastadionin katsomokartta. 

Portit ja oheisohjelma:  Stadionille on järjestetty ohjelmaa kello 15 -17 väliseksi ajaksi. Lapsille on järjestetty erilaisia aktiviteetteja, yleisö voi muun muassa pelata koripalloa Susijengin kanssa.

Ruokailu: Tapahtumassa on myyntipisteitä, joissa myytävänä erilaisia ruokia ja virvokkeita.  Valikoima vaihtelee katsomoittain. Lisäksi paikalla ovat Pietarinkadun Oilersien grillimestarit pääkokki Esa Tikkasen johdolla. Tapahtuma on alkoholiton lukuunottamatta anniskelualueita, jotka löytyvät E-katsomon takaosasta, F-katsomosta sekä A-katsomossa Urheilumuseon päädystä. Tarjoilupisteet ovat avoinna koko konsertin ajan, eikä Stadionilla ole määrättyjä ruokailualueita. Ostokset voi maksaa käteisellä ja kortilla.

Sallitut eväät: Tapahtumaan saa tuoda avaamattoman alkoholittoman maksimissaan. 0,5 l muovipullon. Lisäksi voit tuoda omia eväitä, kuten hedelmiä, pillimehuja ja eväsleipiä yms.

Kielletyt tavarat: Konserttiin ei saa tuoda alkoholia eikä toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvia tai muuten laissa kiellettyjä esineitä tai aineita. Sateenvarjot, A3-kokoa isommat banderollit, lippusalot yms. kannatusvälineet, laserosoittimet, ammattimaiset kamerat, nauhurit ja video yms. tallennusvälineet, tabletit ja selfieskepit ovat kiellettyjä. Kaikenlaiset lasiastiat ovat myös kiellettyjä.

Jos et pääse paikalle: 

Viisituntinen kiitoskonsertti nähdään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 6. kesäkuuta kello 17 alkaen. Nova lähettää konsertin suorana taajuudellaan, minkä lisäksi konserttia pääsee kuulemaan verkkoradion kautta missä vaan. 

Lipputulot sekä suoran lähetyksen aikana lahjoitetut rahat ohjataan lyhentämättömänä Uuden Lastensairaalan rakentamiseen.

Osta lippu täältä! 

Lue lisää! 

Kilpailut

Uusimmat