Janet Jackson vahvisti tekevänsä paluun: Uutta musiikkia ja maailmankiertue

20.05.2015 15:00 -

Pitkään hiljaiseloa viettänyt Janet Jackson yllätti faninsa ja kertoi heille lähettämässään viestissään haluttuja uutisia: On aika palata.

49-vuotias tähti twiittasi mystisen videon, missä vahvisti julkaisevansa tänä vuonna uutta musiikkia. Jackson ilmoitti myös lähtevänsä maailmankiertueelle.

Uutiset olivat odotettuja Janetin faneille, jotka ovat pitkään kampanjoineet tähden paluun puolesta.



Janet Jacksonin edellisestä studioalbumista (Discipline) on aikaa seitsemän vuotta. Tähden ura sai suuren kolhun vuonna 2004 Super Bowl -väliaikanumerossa "nännikohun" saattelemana. Esityksen jälkeen Janetin ura on ollut laskusuunnassa.



Muutaman heikommin menestyneen albumin ja kokoelman jälkeen Janet on palannut. Hän ei kuitenkaan kertonut viestissään, milloin tai missä paluu koittaa.

"I've promised you'd hear it from my lips and now you will," Jackson says in the video. "This year: new music, new world tour, a new movement. I've been listening, let's keep the conversation going."

My conversation... #ConversationsInACafe https://t.co/buOK6ZhfHY

— Janet Jackson (@JanetJackson) May 16, 2015


Janet Jackson on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista. Hänen levyjään on myyty yli 140 miljoonaa kappaletta. Janetin suurimpia hittejä ovat muun muassa Nasty, Rhythm Nation, If, That's the Way Love Goes, Together Again ja All for You.

Kilpailut

Uusimmat