Helsingissä tiistaina konsertoiva jenkkitähti Bebe Rexha: ”Suomeen pääseminen on ehdottomasti yksi urani huippuhetkistä”

18.05.2015 19:15 -

Tiistaina 19.5. Helsingin Nosturissa keikan heittää muun muassa I’m Gonna Show You Crazy -hitillään valloittava jenkkiläinen Bebe Rexha, joka kertoi Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen haastattelussa Suomen-visiitin olevan toistaiseksi yksi uransa huippuhetkistä.

Suuren läpimurron partaalla oleva Bebe Rexha on tullut jo monille suomalaisille tutuksi esimerkiksi I’m Gonna Show You Crazy ja Can’t Stop Drinking About You -hiteistään. Viime viikolla I Don’t Wanna Grow Up -EP:n julkaissut 25-vuotias Rexha on ehtinyt tehdä jo paljon yhteistyötä myös muiden artistien kanssa - muun muassa kirjoittanut Eminemin ja Rihannan The Monster -megahitin.

Innoissaan lupaavasta musiikkiuransa startista oleva laulaja kertoo olevansa vilpittömästi häkeltynyt jo tähän mennessä saamastaan suosiosta ja esimerkiksi siitä, että hän pääsee nyt esiintymään suomalaisille ensimmäistä kertaa.

— Vilpittömästi ja käsi sydämellä voin sanoa, että nyt tänne Suomeen ja Helsinkiin pääseminen on toistaiseksi yksi urani huippuhetkistä. Jo se, että biisini ovat kuunneltavissa täällä tuntuu uskomattomalta. Kun teet musiikkia yksin makuuhuoneessasi haaveilet siitä, että joskus joku muukin tykkäisi biiseistäsi. Nyt olen täällä ja tämä on häkellyttävää, ehdottomasti yksi huippuhetkistä.

Rexhan viime viikolla ilmestynyttä EP:tä on odotettu innokkaasti, samoin laulajan kokopitkää albumia, jonka pitäisi ilmestyä piakkoin.

— Levy on melkein valmis ja viimeistelen parhaillaan vielä paria biisiä. Suunnitelmissa olisi tarkoitus julkaista albumi vielä tämän vuoden puolella ja odotan kyllä sitä kärsimättömänä, koska tämä pitkäsoitto on ollut työn alla jo viisi vuotta! Tässä vaiheessa alkaa olla jo tuskastunut olo ja lasken vain päiviä, että saisin julkaista levyn.

Bebe Rexhan Nova Stage -veto kuultavissa ja nähtävissä Novan taajuudella ja YouTube-kanavalla piakkoin.

Bebe Rexha ja Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänänen

KEIKKA:
Bebe Rexha (USA)
Ti 19.5.2015 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat