Supertähtien Lohtu-kappaleen erikoisversio kuullaan Live Aid -konsertissa

09.05.2015 13:15 -

Tuomas Holopaisen Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle säveltämä Lohtu-kappale julkaistiin tasan vuosi sitten. Lohtu kuullaan erikoissovituksena Live Aid –konsertissa.

Kappaleen esiintyjäkaarti on huikea, ja videon ohjasi Dome Karukoski. Lohtu-videossa nähdään Tuomas Holopainen, Cheek, Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lauri Ylönen, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa, Samu Haber ja Samuli Edelmann. Mukana on myös videoklippejä tavallisten suomalaisten onnenhetkistä, joita kerättiin Novan verkkosivujen kautta kevään 2014 aikana.

Vuosi sitten julkaistua Lohtua on katsottu ja kuunneltu Youtubessa ja Spotifyissa yhteensä lähes viisi miljoonaa kertaa.

 

 

Historiallinen Uusi Lastensairaala 2017 –keräys huipentuu lauantaina 6.6.2015 Live Aid –kiitoskonserttiin, jolla halutaan kiittää uskomattomasta yhteisöllisyydestä ja yhdessä hyvän asian puolesta toimimisesta. Konsertin lipputulot ohjataan lyhentämättömänä lastensairaalan rakentamiseen ja lapsen elämyksellisyyden parantamiseen sairaalaoloissa.

Live Aid Uusi Lastensairaala 2017 –kiitoskonsertissa kuullaan ja nähdään ainutlaatuisia esityksiä, kun suosituimmat suomalaiset artistit ja taitelijat yhdistävät voimansa. Konsertissa esiintyvät mm. Elastinen, Chisu, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Jesse Kaikuranta, Johanna Kurkela, Jorma Uotinen, Juha Tapio, Lauri Tähkä, Lilli Paasikivi, Matti Salminen, Pekka Kuusisto, Peter Franzén, Riki Sorsa, Sunrise Avenue ja Samuli Edelmann. Mukana ovat myös Kansallisoopperan taiteilijoista koostuva sinfoniaorkesteri ja kuoro johtajanaan Hannu Lintu, Cantores Minores, Higher Ground –gospelkuoro, ULS 2017 All Stars Band sekä Kansallisbaletin tanssijat.

Liput alkaen 31,50 euroa. Osta lippusi tästä. Lue lisää konsertista osoitteessa liveaid.fi.

Kilpailut

Uusimmat