Nyt kuulolle: Torstaina Nova Stagella täräyttää Von Hertzen Brothers

06.05.2015 18:15 -

Torstaina 7.5. Nova Stagelta tärähtää tiukkaa työstöä, kun livevedon tarjoilee Von Hertzen Brothers.

Von Hertzen Brothersin Nova Stage veto pamahtaa Novan taajuudelta torstaina 7.5. kello 12. Uusintana keikan pääset kuulemaan samana iltana ja se tulee katsottavaksi myös Novan YouTube-kanavalle ja Katsomo.fi-osoitteeseen.

New Day Rising on Von Hertzen Brothersin kuudes albumi ja bändi teki levyn kanadalaisen huipputuottaja Garth Richardsonin johdolla. Albumi on saanut hienon vastaanoton, se nousi suoraan ensimmäisellä listaviikollaan Suomen Virallisen Albumilistan kärkipaikalle ja ja se on otettu hienosti vastaan myös Briteissä, jossa pitkäsoitto nousi Official Rock & Metal-albumilistan sijalle 16.

Nova Stage

Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen isännöimä Nova Stage on Radio Novan muutama vuosi sitten toimintansa käynnistänyt keikkastudio. Tänä aikana Nova Stage on tarjonnut lähes 200 livekeikkaa kotimaisilta ja ulkomaisilta huippuartisteilta keräten YouTubessa yli 10 miljoonaa näyttöä.

Vuoden 2014 Radio Gaalassa kunniamaininnan saanut Nova Stage kasvattaa jatkuvasti yleisöä tarjoten ainutlaatuisia live-elämyksiä radion lisäksi myös verkossa ja mobiilissa. Pääset katsomaan Nova Stage -livetaltiointeja Radio Novan Youtube-kanavalta, nettisivulta, sekä Katsomo.fi-sivustolta.

(Radio Nova / kuva: Ville Juurikkala)

Kilpailut

Uusimmat