Fanit tekivät katoamisilmoituksen Janet Jacksonista

21.04.2015 21:00 -

Janet Jackson omistaa omistautuneita ja kekseliäitä faneja. Twitterissä leviää katoamisilmoitus, missä etsitään kadonnutta supertähteä.

Viesti on selvä: Faneilla on ikävä idoliaan, jonka viimeisestä levystä (Discipline) on aikaa jo seitsemän vuotta. Janet ei ole myöskään kiertänyt tai esiintynyt vuosiin.

"Seriously Janet, where the hell are you?"  "We NEED you back. We miss you. Your fans miss you. THE MUSIC INDUSTRY NEEDS YOU.", kuuluu fanien viesti katoamisilmoituksessa, joka on lähtenyt leviämään Twitterissä.

Love this! @JanetJackson is missing! CDFU:-) “@MyVelvetRope: ONE RETWEET COULD HELP BRING HER HOME! RT RT RT! pic.twitter.com/QaSyBfB7CF

— Jimmy Jam (@flytetymejam) April 17, 2015


Viesti on tavoittanut legendaarisen tuottajan Jimmy Jamin, joka on ollut tekemässä Janet Jacksonin uran suurimpia hittejä. Hän vastasikin faneilleen lyhyesti: Love This!

Viesti meni perille lopulta itse Janet Jacksonille, joka retweettasi "ilmoituksen" ja kirjoitti salaperäisesti: Letting go doesn't mean you stop.

Janet Jacksonin ura sai kolauksen vuonna 2004 Super Bowl -väliaikanumerossa, jossa hänen rintansa näkyi sadoille miljoonille tv-katselijoille ympäri maailmaa. Tapauksen jälkeen Jacksonin ura ei ole noussut entiselle tasolleen.



Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Twitter)

Kilpailut

Uusimmat