Kriitikoiden kehuma Topi Saha julkaisi uuden singlen: "Nebraska on hymni musiikin pyhyydelle"

20.04.2015 17:09 - - Luettu 802 kertaa

Topi Saha julkaisee kolmannen studioalbuminsa Nykyaika 15. toukokuuta. Tulevan levyn ensimmäinen single on Nebraska.

— Nebraska on hymni musiikin pyhyydelle. Surullisten laulujen maagisen, puhdistavan vaikutuksen tuntevat kaikki. Oli harteilla sitten maailman paino tai itsekkäämmät taakat, on jokaisella pari omaa nebraskaansa, joiden avulla ajatus kirkastuu. Kyseessähän on siis tavallaan metabiisi, mutta toivottavasti se kelpaa jollekulle sellaisenaankin, Topi Saha kuvailee.

15. toukokuuta ilmestyvän Nykyaika-albumin ovat tuottaneet Julius Mauranen ja Eetu Henrik Iivari, sekä Topi Saha & Valtatie 13.

— Kyllästyin nostalgiaan. Ketä autenttisuus tai genrepelleily kiinnostaa? Ei minua ainakaan. No joo, onhan uuden levyn instrumentaatio akustisvoittoinen ja tekstit välillä silkkaa kansanrunoa, mutta omaan korvaani ”Nykyajan” soundi ja etenkin tunnelma on aamuöinen, urbaani ja snadisti vinossa. Olen aina pitänyt kovasti levykokonaisuuksista, mutta en ole aikaisemmin sellaista osannut tai uskaltanut tehdä. Nyt oli korkea aika lunastaa lupaukset ja tehdä jotain kunnolla. ”Nykyaikaa” parempaan en pysty, Topi Saha kommentoi levyään.

Kaustisilta kotoisin oleva Topi Saha julkaisi debyyttialbuminsa Verta ja lihaa vuonna 2010. Levyä seurasi arvostelumenestys Kolme veljee vuonna 2013.

NYKYAIKA 

01 Nebraska

02 Paskainen sydän

03 Isä, minä ja Musta

04 Kaunotar

05 2056

06 Palamaan

07 Kaksi kuninkaanlasta

08 Hämäläinen laulu

09 Kävelin kerran

10 Helsingin taivas

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat