I’m Gonna Show You Crazy -hitistään tuttu Bebe Rexha Helsinkiin toukokuussa

14.04.2015 18:16 -

Muun muassa Rihannalle, Eminemille, Madonnalle ja David Guettalle hittejä kirjoittanut yhdysvaltalainen pop/EDM-sensaatio Bebe Rexha saapuu toukokuussa ensimmäistä kertaa Suomeen.

Soolouransa näyttävästi I’m Gonna Show You Crazy -hitillä käynnistänyt Bebe Rexha esiintyy Nosturissa, Helsingissä, tiistaina 19. toukokuuta. Lipunmyynti keikalle alkaa torstaina 16. huhtikuuta Tiketissä.



25-vuotias Bebe Rexha on ehtinyt jo ennen soolouraansa kunnostautua erittäin taitavana lauluntekijänä. Hän on kirjoittanut esimerkiksi Eminemin ja Rihannan superhitin Monster, jota on striimattu yli 200 miljoonaa kertaa Spotifyssa ja katsottu YouTubessa yli 255 miljoonaa kertaa.

Bebe Rexha on tehnyt myös Cash Cashin hitin Take Me Home, jota on kuunneltu Spotifyssa yli 47 miljoonaa kertaa. Kyseisellä kappaleella Rexha myös vastaa lauluosuuksista.

Bebe Rexhan nimi löytyy myös mm. Madonnan Some Girls, Selena Gomezin Like A Champion, David Guettan Yesterday ja Hey Mama, sekä Pitbullin This Is Not a Drill -kappaleiden krediiteistä ja osalla Rexha myös laulaa. Bebe Rexha on myös vaikuttanut Black Cards -yhtyeessä, jossa hän teki musiikkia yhdessä Fall Out Boysta tutun Pete Wentzin kanssa.



Nyt on kuitenkin Bebe Rexhan aika tulla esiin soolomateriaalillaan, jolta ensimmäinen näyte saatiin alkuvuodesta I’m Gonna Show You Crazy -singlellä. Kappale on noussut valtavaksi hitiksi ympäri maailmaa ja Suomessakin Spotifyn kuunnelluimpien kärkikymmenikköön. Tällä hetkellä biisi hätyyttelee myynneissä jo kultarajaa Suomessa. Toukokuinen Nosturin esiintyminen onkin ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä nouseva tähti intiimillä klubikeikalla ennen kuin isommat areenat kutsuvat.

KEIKKA:
Bebe Rexha (USA)
Ti 19.5.2015 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 19, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT:
Myyntiin to 16.4.2015 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 28,50 euroa Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi

Kilpailut

Uusimmat