Antti Tuisku julkaisee odotetun albumin toukokuussa: "Haluan olla suunnannäyttäjä"

10.04.2015 13:00 -

Antti Tuisku teki helmikuussa näyttävän paluun parrasvaloihin singlellään Peto on irti. Biisi on mukana Antin 22. toukokuuta julkaistavalla kymmenennellä studioalbumilla En kommentoi. Uusin single on 10. huhtikuuta julkaistu Blaablaa (En kuule sanaakaan).

Jurekin tuottamalla levyllä kuuluu Antin jatkuva halu uudistua. Hän on nyt kypsempi, varmempi ja rennompi kuin aiemmin. Silmäkulmassa on myös uudenlaista pilkettä.

- Tahdoin saada uutta kipinää musiikin tekoon ja hypätä oman mukavuusalueeni ulkopuolelle – kääntämättä kuitenkaan selkää vanhoille jutuille. Mulle ei riitä se, että olisin kerran viikossa keikkaileva riviartisti, vaan haluan olla suunnannäyttäjä, Antti sanoo.

Antin uusin single on rytmikäs Blaablaa (En kuule sanaakaan).

- Biisissä tulee todella selkeästi esiin levyn pääteema: itsensä kunnioittaminen, oman arvon tunteminen ja se ettei välitä siitä mitä muut ajattelevat, Antti jatkaa.

Antti Tuisku tulevasta dokumenttisarjasta: "Vähän meinasi polvet tutista, kun katsoin noita jaksoja etukäteen"

Uuden En kommentoi -levyn tekoprosessia voi seurata MTV Katsomossa 10.4 alkavassa dokumenttisarjassa Antti Tuisku – Peto on irti. Kuusiosainen nettisarja käsittelee vuoden verran paluutaan valmistelleen muusikon uutta tulemista sekä miehen henkilökohtaista elämää. Kesällä Antti esiintyy muun muassa Ruisrockissa ja Provinssirockissa. Antti Tuiskulla on takanaan yhdentoista vuoden ura ja hänen yhdeksän albumiaan ovat kaikki myyneet vähintään kultaa.

Kilpailut

Uusimmat